Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Συνεργάτιδα Ντ. Τραμπ: «Εμείς δεν πιστεύουμε την πολιτική της Μέρκελ για το προσφυγικό»


Λίγες μόνο ώρες μετά τα συγχαρητήρια της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άγκελα Μέρκελ, για την εκλογή του 45ου Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, η διευθύντριας της προεκλογικής του εκστρατείας Kέλιαν Κόνγουει δηλώνει ότι «εμείς δεν πιστεύουμε την πολιτική της Μέρκελ για το προσφυγικό» ισοπεδώνοντας τις όποιες φιλοδοξίες της κα. Μέρκελ ότι μπορεί να χειραγωγήσει τον νέο εκλεγέντα Πρόεδρο.
Η γυναίκα που ανέλαβε να... ξελασπώσει τον Ντόναλντ Τραμπ μέχρι τις εκλογές, πασίγνωστη Ρεπουμπλικανή δημοσκόπος παραχώρησε συνέντευξη στην γερμανική εφημερίδα "Bild" απαξιώνοντας ουσιαστικά την πολιτική ανοικτών θυρών της Μέρκελ για το προσφυγικό.

Η ξανθιά καλλίγραμμη δικηγόρος, απόφοιτος της Οξφόρδης και μητέρα τεσσάρων παιδιών, δεν δίστασε να πει χαρακτηριστικά ότι, το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ δεν πιστεύει την πολιτική που υποστηρίζει η σιδηρά κυρία της Γερμανίας για την προσφυγική κρίση.

«Η πρώτη διαμάχη μεταξύ Ουάσινγκτον - Μόσχας... Αν και οι δύο πλευρές έσπευσαν να διαβεβαιώσουν πως θα έχουν αμοιβαία συνεργασία», όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα. 


ΠΗΓΗ 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...