Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

Οι δηθενάκηδες που έχουν δει πρόσφυγα και λαθρομετανάστες σε φωτογραφία

 
Ελένη Παπαδοπούλου

Και σαν να μην συμβαίνει τίποτα μαζεύτηκαν όλοι οι δηθενάκηδες που έχουν δει πρόσφυγα και λαθρομετανάστες σε φωτογραφία να τρολλάρουν την ελληνική κοινωνία διοργανώνοντας διεθνή συνάντηση με τίτλο "Φιλόξενες Πόλεις για τους πρόσφυγες", μέσα στα πλαίσια μίας Συμμαχίας των Πόλεων κατά του ρατσισμού (ECCAR) (;;;!!!).

Βέβαια δεν είναι οι πόλεις που μένουν αυτοί, που παρεμπιπτόντως τους φυλάνε και πεντακόσιοι, αλλά δεν έχει καμία σημασία όταν είναι να κάνουμε το κομμάτι μας, διότι όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες μετά από μία ηλικία με μόνο κομμωτήριο και μπιρίμπα δεν περνάει η ζωή. Θέλει και την "φιλανθρωπία" της, να έχουμε να κλαίμε όταν συναντιόμαστε με τις άλλες των ΒΠ στο τένις κλαμπ και πίνουμε το απεριτίφ μας.

Σε αυτή την συνάντηση ειπώθηκαν οι γνωστές ανοησίες και φυσικά χειροκρότησαν του νησιώτες για την φιλοξενία τους, διότι ο σουρρεαλισμός στην Ελλάδα δεν είναι καλλιτεχνικό κίνημα, είναι τρόπος ζωής.

Αν συνεχίσουν αυτό το βιολί στην Ελλάδα, ο κόσμος δεν θα ψηφίζει καν Χρυσή Αυγή, γιατί θα του φαίνεται πολύ light, αλλά τον Κόναν τον Βάρβαρο και τον Terminator, για να του λύσει το πρόβλημα που η κάθε Μαριάννα και η κάθε διεθνής έμμισθη περσόνα του δημιουργούν.

Η κοροϊδία προς τον κόσμο έχει και τα όρια της. Και οι κυρίες αυτές και οι κύριοι τα έχουν ξεπεράσει.
 
 
 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...