Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Προειδοποίηση – Η Νέα Παγκόσμια Τάξη έρχεται στις ΗΠΑ,,γεγονότα που συμβαίνουν σε καθημερινή βάση αποδεικνύουν ότι είμαστε στους έσχατους καιρούς.


Ποιος θα είναι υπεύθυνος για την άσκηση σε αυτή τη νέα παγκόσμια τάξη; Θα είναι ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ή ίσως ακόμη και ο επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, ο Πάπας ο ίδιος; Πού μπορούμε να βρούμε αυτές τις απαντήσεις; Η Αγία Γραφή, λέει τίποτα σχετικά με αυτό το σημαντικό θέμα, που θα επηρεάσει όλο τον κόσμο; Ας δούμε μερικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να πάρετε μια καλύτερη εικόνα των επερχόμενων γεγονότων.

Ο Πάπας καλεί για μια νέα παγκόσμια τάξη.
Έχουμε υποχρέωση, λέει ο Πάπας Φραγκίσκος, σημερινός Πάπας από το 2016, για να φροντίσουμε τους γύρω μας. Και να το κάνουμε αυτό, έχουμε τους πόρους μας. Θα πρέπει να είναι η νέα παγκόσμια τάξη.

Ο Φραγκίσκος έκανε τα σχόλια, κατά την περιοδεία στη Νότια Αμερική, σύμφωνα με το Associated Press. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πάπας κάλεσε για εστίαση σε κοινή χρήση πόρων, και με αυτόν τον τρόπο, έχει αποκτήσει πολλούς επικριτές.

Ορισμένοι μίλησαν για «καθαρές μαρξιστικές» προτάσεις του Πάπα, και ορισμένοι πιστεύουν ότι οι πολιτικές του δείχνουν ότι αυτός είναι ο τελευταίος Πάπας, πριν από την επιστροφή του Χριστού.


https://youtu.be/2Fz0pWGpSxM

Τι θα συμβεί στο μέλλον; Με τις Ηνωμένες Πολιτείες σαν μόνη μεγάλη υπερδύναμη στον κόσμο και το Βατικανό που εργάζεται για να φέρει την παγκόσμια κυβέρνηση, από θρησκευτική άποψη, τι θα συμβεί στο μέλλον; Ανησυχεί η Κίνα για το μέλλον τους; Αναφέρει το περιοδικό Newsweek, «καθώς έβλεπαν την κατάρρευση του κομμουνισμού στην Ανατολική Ευρώπη και τη Ρωσία,η ηγεσία της Κίνας πείστηκε ότι ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για την πτώση του κομμουνισμού κόμμα ήταν ο Πάπας ο ίδιος. Εσωτερικά έγγραφα από το Κινέζικο κομμουνιστικό κόμμα τον κατηγόρησαν ότι κατευθύνει τις «αντιδραστικές και ανατρεπτικές» δυνάμεις παντού ενάντια στους κομμουνιστές.»

Ο Καθολικισμός, σε συνεργασία με τις Ηνωμένες Πολιτείες, που θέλει να φέρει μια παγκόσμια κυβέρνηση. Θα πετύχει να ορίσει άλλη παγκόσμια αυτοκρατορία, για να προσπαθήσει να επιφέρει την παγκόσμια ειρήνη και την τάξη;

Σας επιτρέπει να δείτε και να δούμε αν η Αγία Γραφή μιλάει για το πιο σημαντικό αυτό θέμα, τη νέα παγκόσμια τάξη.

Η Αγία Γραφή έχει να αποκαλύψει πολλά.

Η Αγία Γραφή έχει πολλά να αποκαλύψει, για το τι πρόκειται να συμβεί στον κόσμο. Στο βιβλίο του Δανιήλ, μπορούμε να βρούμε τις απαντήσεις.

«Και κατά το δεύτερο έτος της Βασιλείας του Ναβουχοδονόσορ, ο Ναβουχοδονόσορ ονειρευόταν όνειρα, ενοχλήθηκε το πνεύμα του, και ο ύπνος του από αυτά.» Δανιήλ 2:1. Ο Ναβουχοδονόσορ,σε μεγάλο βαθμό είχε διαταραχθεί από τα όνειρά του, αλλά δεν μπορούσε να θυμηθεί τις λεπτομέρειες και ήταν πολύ στενοχωρημένος.

Έβαλε εμπρός με διάταγμα το όνειρο να γίνει γνωστό σ ‘ αυτόν, από όλους τους σοφούς άντρες και αστρολόγους της αρχαίας Βαβυλώνας,αν δεν του εξηγούσαν θα τους σκότωνε. Ο Δανιήλ και οι τρεις φίλοι του ήταν μεταξύ αυτής της ομάδας των σοφών. Όλα οι άλλοι σοφοί και αστρολόγοι δεν μπορούσαν να εξηγήσουν στο βασιλιά το όνειρό του ή οποιοδήποτε μέρος αυτού. Ο Δανιήλ και οι τρεις σύντροφοί του προσευχήθηκαν στο Θεό του ουρανού να αποκαλύψει το όνειρο του βασιλιά στον Δανιήλ.

Ο Θεός επέτρεψε στον Δανιήλ να ονειρευτεί το ίδιο όνειρο που είχε ονειρευτεί ο βασιλιάς Ναβουχοδονόσορ. Στο όνειρο του, ο Ναβουχοδονόσορ είδε μια μεγάλη εικόνα. Το κεφάλι της εικόνας ήταν ατόφιο χρυσάφι. το στήθος και τα χέρια του από αργυρό, οι μηροί ήταν από ορείχαλκο και τα πόδια ήταν κατασκευασμένα από σίδερο.

Τα πόδια τους αποτελούνταν από σίδερο που αναμιγνύεται με πηλό. Ο βασιλιάς είδε μια πέτρα κομμένη από ένα βουνό χωρίς ανθρώπινη βοήθεια, πετούσε μέσω του αέρα και κτυπούσε στην εικόνα, κατόπιν τα πόδια.Ο χρυσός, το ασήμι,ο ορείχαλκος, ο σίδηρος, και πηλός ήταν εντελώς γκρεμισμένα και σπασμένα, και «έγινε όπως το άχυρο του καλοκαιριού στο αλώνισμα-δάπεδα.» Δανιήλ 2:35, και ο άνεμος τα φύσηξε όλα μακριά. Τότε η πέτρα άρχισε να αυξάνεται, σύντομα έγινε ένα μεγάλο βουνό και γέμισε όλη η γη.

Ο Θεός του είχε δείξει το… μέλλον.

Ο Δανιήλ εξήγησε στον βασιλιά Ναβουχοδονόσορ ότι ο Θεός του είχε δείξει τι επρόκειτο να συμβεί στο μέλλον. Στα διάφορα μέρη της εικόνας εκπροσωπούνται τέσσερις αυτοκρατορίες του κόσμου που θα κυβερνήσουν τον κόσμο με τη σειρά. «Εσύ έχεις αυτό το κεφάλι του χρυσού,» Δανιήλ 2:38. Η χρυσή κεφαλή εκπροσώπησε τον κόσμο στο Βασίλειο της Βαβυλώνας, που κυβέρνησε από το βασιλιά.Ο Δανιήλ αποκάλυψε ότι το υπόλοιπο των βασιλείων δεν θα είναι τόσο μεγάλο όσο η βαβυλωνιακή αυτοκρατορία, την οποία κυβέρνησε ο Ναβουχοδονόσορ, και ότι θα υπάρξουν 4 αυτοκρατορίες συνολικά,η Βαβυλώνα, η Mεσο-Περσία,η Ελλάδα, και η Ρώμη. Μετά την πτώση της Ρωμα’ι’κής Αυτοκρατορίας ξεκίνησαν οι προσπάθειες για ενοποίηση της Ευρώπης,αλλά όλες απέτυχαν.

Και σήμερα η Νέα Τάξη προσπαθεί να δημιουργήσει μία παγκόσμια κυβέρνηση.Αλλά θα αποτύχουν και ο λόγος της αποτυχίας θα είναι ότι δεν ακούνε τον Θεό του ουρανού.Είπε ο Δανιήλ ότι δεν θα υπάρξει άλλη παγκόσμια αυτοκρατορία μετά από την Ρώμη. Τα έθνη έχουν πάει εναντίον του Θεού. Ο πόθος τους για εξουσία και πλούτο προκάλεσαν πόλεμο και αιματοχυσίες.


https://youtu.be/WoWIDFpzLiM


http://beforeitsnews.com/self-sufficiency/2016/11/warning-the-new-world-order-is-coming-to-usa-events-are-happening-on-a-daily-basis-that-prove-we-are-in-the-end-times-2512711.html


AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko.blogspot.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...