Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Η νέα υπόσχεση του Πούτιν : Θα νικήσω τους Ιλλουμινάτι!

http://beforeitsnews.com/mediadrop/uploads/2016/44/68aa1154f0f992eb75b2707f5719556988d5ab8d.jpg

Γράφει ο Lukas Magnuson από την Disclose.tv

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έει αποδείξει ότι δεν φοβάται να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε αντίπαλο σε διαφορετικά μέτωπα. Τώρα, φαίνεται ότι έχει ένα νέο στόχο στο στόχαστρο του – τους Ιλλουμινάτι.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ορκίζεται να «καθαρίσει»με τους Ιλλουμινάτι.

Από την μέρα που ανέλαβε την εξουσία στη Ρωσία,διακήρυξε ότι είναι Ρώσος πατριώτης και ότι το πρώτο καθήκον του, θα είναι πάντα στη χώρα του.

Για το σκοπό αυτό, ο Πούτιν έχει έρθει σε αντιπαράθεση με τα συμφέροντα των Ιλλουμινάτι,όταν πρόκειται για την υγεία και την ευημερία του ρωσικού έθνους.

Αυτό έχει αναγκάσει τον Ιάκωβο Ρόθτσιλντ να δηλώσει ότι ο Πούτιν είναι «προδότης για την νέα παγκόσμια τάξη.»

Σε απάντηση, προβλήθηκε ο ισχυρισμός ότι ο Πούτιν είπε ότι θα καταστρέψει τη μυστηριώδη οργάνωση.

Πιστεύεται ότι ο Πούτιν έχει πλέον καθιερωθεί σαν ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος των Iλλουμινάτι.

Έχει επίσης υποστηριχτεί ότι ο Πούτιν κινείται έξω από τη σφαίρα της εγχώριας ανησυχίας και αυτό δυσκολεύει τις ενέργειες των Ιλλομινάτι σε παγκόσμια κλίμακα.

Η επέμβαση του ρωσικού στρατού στην Συρία,για την προστασία του κυβερνώντος κόμματος με επικεφαλής από τον Πρόεδρο Aλ-Ασαντ,έχει τορπιλίσει τις ενέργειες των Ιλλομινάτι να κατασκευάσουν έναν αγωγό μέσω της χώρας.
http://beforeitsnews.com/alternative/2016/11/putins-new-promise-i-will-defeat-the-illuminati-3432577.htmlΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS :  corfiatiko.blogspot.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...