Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Βαθύτατα περιπεπλεγμένα καὶ ἀσαφῆ τὰ …λεφτὰ τοῦ Σῶῤῥα!!!


Βαθύτατα περιπεπλεγμένα καὶ ἀσαφῆ τὰ ...λεφτὰ τοῦ Σῶῤῥα!!!15

Πρὸ μερικῶν μηνῶν, σὲ μίαν ἐνδιαφέρουσα συζήτησιν μὲ φίλους, ἠκούσθη καὶ ἡ ἐξῆς ἄποψις: «Νομίζω πὼς ναί, μποροῦμε νὰ ξεχρεώσουμε μὲ τὰ «λεφτά» τοῦ Σῶῤῥα, ἐφ΄ ὅσον κι αὐτά, ἀλλὰ καὶ τὸ περίφημον «χρέος» τῆς χώρας εἶναι ἐξ ἴσου πλαστά. 
Συνεπῶς τὰ πλαστὰ χρέη μόνον μὲ πλαστὰ δισεκατομμύρια ἐξοφλῶνται…»!!!
Στὴν οὐσία τοῦ θέματος λοιπὸν παραμένοντας, ναί, μποροῦμε καὶ πρέπει κι ὀφείλουμε νὰ πάρουμε τὰ ὁμόλογα, τὰ καταπιστεύματα, τὰ τέλος πάντων ὅποια προσφερόμενα «ἐργαλεῖα» ἐκ τοῦ πΣῶῤῥα, γιὰ νὰ ἐξοφλήσουμε κάτι ἀνύπαρκτον. Τόσο ἀνύπαρκτον ὅσο καὶ τὰ χρήματα τοῦ πΣῶῤῥα.
Ἐπὶ τῆς οὐσίας ὅμως.
Πρὸ μηνῶν ὁ Λευτέρης Ῥῆνος ξανά-μανά-κατεπιάσθη μὲ τὸν γνωστό μας ἀπατεώνα:

Κύριε Πρωθυπουργέ να πάρετε τα λεφτά του Σώρρα, μας αξίζουν! Αλλά στείλτε και έναν εισαγγελέα…
Βαθύτατα περιπεπλεγμένα καὶ ἀσαφῆ τὰ ...λεφτὰ τοῦ Σῶῤῥα!!!1


Παρακολουθώντας την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Νίκο Χατζηνικολάου, προσπάθησα να αντισταθώ και να μην γράψω αυτό το άρθρο. Μετά από τόσες αναλύσεις και την συμμετοχή στην έρευνα που απεκάλυψε τις απάτες των «αμερικανικών ομολόγων των 600 δισεκατομμυρίων» και των «καταπιστευμάτων», ίσως να μην είχα κάτι να προσθέσω.
Από την άλλη, το ερώτημα πλέον είναι διαφορετικό: αν η κεντρική διοίκηση της χώρας δεν είναι ικανή να ξεσκεπάσει μία τόσο απλή απάτη, πώς μπορούμε να την εμπιστευόμαστε, για να μας προστατεύσει από τα οργανωμένα συμφέροντα που λυμαίνονται τον τόπο;


Διαβάστε την συνέχεια από την έρευνα ΕΔΩ ...http://filonoi.gr/2016/11/13/barytata-peripeplegmena-kai-asafh-ta-lefta-toy-sorra/
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...