Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Μέχρι χτες …


…τα ΜΜΕ δεν μιλούσαν ποτέ για την νέα τάξη πραγμάτων σαν να υπάρχει …!

..Οι ιστοσελίδες ανέφεραν τον όρο μόνο ειρωνικά …

..Οι άνθρωποι στο μεγαλύτερο τους ποσοστό σε έλεγαν συνωμοσιολογο όταν μιλούσες για την απειλή της !!

..Σήμερα γίνονται ανακοινώσεις από τα ΜΜΕ ότι η Νέα Τάξη Πέθανε ….

..Άχρηστοι ανεγκέφαλοι προδότες …δηλώνουν ότι η Νέα Τάξη Πέθανε…

..Δυστυχώς μέχρι και ιστοσελίδες πραγματικά αντιστασιακες αναγκάζονται να ανεβασουν άρθρα που δηλώνουν ότι λόγω Τραμπ η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχασε μια μάχη…έφαγε σκαμπίλι..κοκ κοκ!

Μα πως ΠΕΘΑΝΕ κάτι που μέχρι χτες δεν υπήρχε για όλους αυτούς τους κλόουν της ενημέρωσις;

Και για ποιο λόγο όλη αυτή η στροφή ακόμα και από το πολιτικό κατεστημένο να δηλώνουν ότι ο Τραμπ είναι ο νικητής της Νέας Τάξης;

Το σύστημα σφιγμομετρει τα πάντα …και ότι δεν μπορεί να ελέγξει το «σκοτώνει» για να μην ΓΕΝΝΗΘΕΙ!!

Σήμερα με την σαπίλα στην χώρα έλειπε μόνο ένα καθαρό κίνημα Αντι της Νέας Τάξης…. δεν τολμήσαμε να το κάνουμε γιατί πιστεύαμε ότι ο κόσμος και ιδίως τα ΜΜΕ θα μας αποδομουσαν ως συνωμοσιολογους , ως γραφικούς κοκ…και δεν θέλαμε να χαθεί η αλήθεια , να μην μαθευτεί από όλους τι συμβαίνει..τι πρόκειται να έρθει!

Μάλλον κοιμηθήκαμε στραβά…μάλλον ζούμε ένα νεο Μαντέλα , μέχρι χτες …. δεν πίστευε κανείς την Νέα Τάξη ..και σήμερα έχει πεθάνει…έχει πεθάνει τόσο ώστε να μην την δεις να έρχεται!!


Υ.Γ Μέχρι χτες δεν υπήρχε ένα σημάδι που μπορούσαν να αφήσουν οι αετοί … μέχρι χτες δεν ήταν πολιτικός οιωνός οι αετοί….σήμερα όμως είναι…. το περίεργο σε όλο αυτό είναι ότι παλαιά κάποιος μας ειδοποιούσε ότι οι αετοί του θα αφήσουν το σημάδι!!!….


katohika.gr 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...