Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

‘Η θα αδειάσετε τα νησιά ή θα πιάσουν δουλειά τα… ΜΑΤ


Θυμίζω ότι τα ΜΑΤ χρησιμοποιήθηκαν πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια στο νησί επί κυβερνήσεως Καμμένης … αριστεράς, για να ξυλοφορτώσουν τα γυναικόπαιδα στα Ταμπάκικα.

Επίσης διευκρινίζω ότι δεν έχω τίποτα με τους Αστυνομικούς, που εργάζονται στο εν λόγω σώμα, που το είχαν και το έχουν για συγκεκριμένους λόγους, όλα τα Κράτη και όλα τα καθεστώτα, σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας, σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Επί του προκειμένου τώρα, με δεδομένο ότι η Κυβέρνηση αντιλαμβάνεται το κλίμα, που δημιουργείται με Χιώτες, Μυτιληνιούς και Σαμιώτες από σήμερα στους δρόμους.
Δεν την πιστεύει κανείς, δεν την παίρνει στα σοβαρά κανείς, δεν έχει τοπικά καμιά πρόσβαση, ακόμα και τα στελέχη τους κρύβονται.

Δεν την πιστεύει γιατί ότι είπε μέχρι σήμερα ήταν ψέματα, δεν την παίρνει στα σοβαρά γιατί αν ήθελε να ζυμώσει έπρεπε να κοσκινίσει.

Αλήθεια γιατί κόλλησε στον ΧΑΔΑ και το Μερσινίδι; Τον ΧΑΔΑ ο Δήμος δεν θα τον δώσει. Ακόμα και το Δικαστήριο να μη δικαιώσει την προσφεύγουσα Εκκλησία, Φυλακή στο Μερσινίδι στήνεται μόνο με … Λοκατζήδες, γιατί τα ΜΑΤ είναι φτιαγμένα για δρόμους και δρούν ομαδικά. Όταν τα στείλεις στο βουνό, με άπειρες πέτρες τριγύρω, με 500 Βρονταδούσους να κάνουν τα αγριοκάτσικα και τα βάλεις να δράσουν ατομικά, γιατί βουνό αυτό σημαίνει, το πολύ – πολύ μετά από ένα δεκάλεπτο κυνήγι και με τα δακρυγόνα άχρηστα αφού κι’ αυτά δεν τα πάνε καλά με την ύπαιθρο, θα κάνουν οι αστυνομικοί τσιγάρο με τους Βρονταδούσους εις υγείαν του… Μουζάλα.

Αρα, αν έχουν μυαλό θα βρούν ένα χώρο του Δημοσίου, δικό τους να στήσουν το νέο Hot spot και για την Φυλακή θα βρούν ένα παλιό Στρατόπεδο.

Όμως ακόμα κι’ αν τα βρούν, ακόμα κι’ αν ηρεμήσουν οι Βρονταδούσοι και ξεσηκωθούν ας πούμε οι… Πυργούσοι, όλα αυτά πόσο χρόνο θέλουν για να γίνουν; Στο μεταξύ θα σταματήσουμε το χρόνο και τις αφίξεις;
Να γιατί απ’ όπου κι’ αν τους πιάσεις οι άνθρωποι στερούνται στοιχειώδους σοβαρότητας.

Αν τους έχει μείνει καθόλου, σε όσους έχει μείνει, ας διαβάσουν τις παρακάτω γραμμές:

Τα νησιά τελείωσαν, όσο βάρος σήκωσαν - σήκωσαν και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αφήστε σε κάθε νησί την χωρητικότητα του Hot spot που έχει, και μοιράστε τον κόσμο που υπάρχει στην υπόλοιπη Ελλάδα. Σφραγίστε τα σύνορα σήμερα κι’ όλας, αλλιώς μια λύση σας μένει να βάλετε τα ΜΑΤ να δέρνουν.

Όμως τα ΜΑΤ ψηφίζουν… αλλού. Δείτε το κι’ έτσι, αργά ή γρήγορα έχουμε εκλογές. Σε ποια γειτονιά, σε πιο χωριό θα πάτε να μιλήσετε, ε, ότι και να γίνει… τέσσερις υποψήφιους θα τους βρείτε, και δεν θα πάθετε ότι και στην πορεία του Πολυτεχνείου στην Αθήνα;Υ.Γ. Ημουνα μπροστά όταν ο κύριος Τόσκας είπε ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα επιβάλλουν στα νησιά τίποτα με την βία. Γι’ αυτό είμαι τόσο βέβαιος για το αντίθετο.


ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...