Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Υπό πολιορκία η Χίος: Με όπλα στα χέρια αμύνονται οι κάτοικοι – Οργανωμένη εξέγερση παράνομων μεταναστών και προσφύγων – Αποκαλυπτικά βίντεο (εικόνες)


Μάχες σώμα με σώμα στη Χίο με τους κατοίκους του νησιού να παίρνουν τα όπλα στα χέρια τους. Μαινόμενοι πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες οργανωμένοι σε ομάδες κρατώντας taser-άγνωστο πως τα προμηθεύτηκαν- έβαλαν φωτιά στον καταυλισμό της Σούδας, διέρρηξαν κατάστημα βεγγαλικών και επιτέθηκαν με ρουκετοπόλεμο κατά των κατοίκων. Στη συνέχεια ξεκίνησαν να σπάνε αυτοκίνητα και καταστήματα περιμετρικά της δομής φιλοξενίας.
Έντρομοι οι κάτοικοι τρέχουν να σωθούν φωνάζοντας «φύγετε φύγετε» ενώ ένας κάτοικος φωνάζει στο φίλο του «να φέρει το τουφέκι»!
Στη συνέχεια την παρουσία των περίοικων ενίσχυσαν πολίτες, κυρίως από τη γειτονιά που κρατούσαν σίδερα, ξύλα και…όπλα στα χέρια προκειμένου να αμυνθούν.

Τα βίντεο με τις μαρτυρίες των κατοίκων είναι αποκαλυπτικά. 
«Τα καημένα τα παιδάκια, οι κακόμοιροι οι ανθρώποι..Έπεσε ξύλο και φωτοβολίδες και μετά μας λένε ΜΚΟ και ανθρώπινα δικαιώματα και δεν μπορούμε να πάμε στο σπίτι μας. Του κλέψανε την περιουσία του ανθρώπου. Πετάνε πέτρες».
«Kάνανε ρουκετοπόλεμο… Εμείς κόψαμε το δικό μας για να παίζουνε αυτοί. Βγήκαν τα σπάσανε και επιτέθηκαν στο κόσμο».
Η εξέγερση ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ
Η συνέχεια σύμφωνα με το politischios.gr δόθηκε εντός του καταυλισμού που λίγα λεπτά αργότερα παραδόθηκε στις φλόγες.
Παρά την παρουσία των ΜΑΤ, οι παράνομοι μετανάστες δεν υποχωρούσαν για αρκετή ώρα μέχρι τη στιγμή που αποφασίστηκε να γίνει έφοδος στον καταυλισμό. 

Πρόκειται για οργανωμένη εξέγερση και δυστυχώς τα χειρότερα είναι μπροστά μας…

https://youtu.be/Ons9hlD81to


pentapostagma.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...