Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σας ο τρόπος που σφίγγετε τη γροθιά σας;


Αυτό που “προδίδει” τα χαρακτηριστικά την προσωπικότητάς μας περισσότερο από όλα είναι το σώμα μας. Οι εκφράσεις, οι χειρονομίες ακόμα και ο τρόπος που σφίγγουμε τη γροθιά μας αποκαλύπτουν στοιχεία του χαρακτήρα μας.

Δείτε λοιπόν σε ποια κατηγορία ανήκετε σύμφωνα με την παρακάτω εικόνα.

1. Αλτρουιστής

Έχετε την τάση να βοηθάτε τους ανθρώπους, ακόμη και αν αυτό φέρνει κάποια ταλαιπωρία σε σας. Προσπαθείτε συνεχώς να αποκτάτε νέες γνώσεις και εμπειρίες. Είστε εξαιρετικά ενεργητικοί και λίγο ανυπόμονοι. Οι περισσότεροι πιστεύουν πως είστε περιπετειώδεις και ατρόμητοι, χωρίς να αντιλαμβάνονται πως συχνά αισθάνεστε νευρικότητα, και νιώθετε την ανάγκη να σας προστατέψουν και να σας βοηθήσουν. Αναζητάτε συνεχώς την αναγνώριση και την αποδοχή από τους άλλους, ίσως επειδή πέφτετε συχνά θύματα της καλοσύνης σας. Όμως δεν θέλετε ποτέ να πάψετε να υπερασπίζεστε τους ανθρώπους και να βοηθάτε στις δύσκολες στιγμές τους. Αυτό όμως που πρέπει να κάνετε είναι να είστε περισσότερο προσεκτικοί στην επιλογή των ατόμων που αποφασίζετε να βοηθήσετε.

2. Δημιουργική προσωπικότητα

Είστε εξωστρεφείς και σας αρέσει να βρίσκεστε με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους. Οι φίλοι σας σας αγαπούν για την ειλικρίνειά και το κοφτερό μυαλό σας. Έχετε αυτοπεποίθηση και ισχυρή αίσθηση της αυτοεκτίμησης. Είστε επιμελείς και άμεσοι, κάτι που σας κάνει ιδανικούς διαμεσολαβητές στις προσωπικές σας σχέσεις και εξαιρετικούς ηγέτες σε επιχειρήσεις. Ωστόσο, ο φόβος της αποτυχίας συχνά σας σταματά από τη λήψη τολμηρών αποφάσεων. Χρειάζεστε συχνά την έγκριση και τον έπαινο των άλλων. Να θυμάστε πως δεν χρειάζεστε τους άλλους να σας υπενθυμίζουν την αξία σας.

3. Γοητεία

Είστε πνευματώδεις και εύγλωττοι, αλλά ταυτόχρονα ντροπαλοί, με αποτέλεσμα οι ιδιότητες αυτές να μην μπορούν να εκδηλωθούν πλήρως. Εξαιτίας αυτού, πολλοί άνθρωποι σας θεωρούν λιγομίλητους, αντικοινωνικούς και απρόθυμους να επικοινωνήσουν. Είστε έξυπνοι και σχολαστικοί και μερικές φορές απαιτείτε πάρα πολλά από τον εαυτό σας, κάτι που σας προκαλεί μια συνεχή και υπερβολική ανησυχία. Είστε ένα άτομο με όραμα και να προσπαθείτε τίποτα να μην διαταράσσει την εσωτερική αρμονία σας. Κοντά στους ανθρώπους σας νιώθετε πάντα πολύ οικεία. Μερικές φορές νιώθετε αφόρητα λυπημένοι και μόνο στην ιδέα πως δεν θα μπορέσετε να δημιουργήσετε σχέσεις ή να συμμετέχετε σε μία ομάδα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να καταπολεμήσετε τη φυσική συστολή που νιώθετε, και έτσι θα κάνετε τους ανθρώπους να θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σας.
ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...