Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Τελικά τα ΜΜΕ το έχουν κάψει τελείως!


Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Ενώ ιστολόγια εναλλακτικής ενημέρωσης πέφτουν θύματα βίαιης λογοκρισίας από την Google και το Facebook για… δήθεν παραπληροφόρηση, τα διεθνή ΜΜΕ επιδίδονται αβίαστα σε ρεσιτάλ μπουρδολογίας!

Η Γάτα τιμωρήθηκε γιατί έκανε αληθινό ρεπορτάζ και ενημέρωσε με μια είδηση θαμμένη από τα διεθνή ΜΜΕ, ότι επιστήμονες ξεκινούν επίσημα έρευνα για την πτώση του κτηρίου 7 μετά από εκείνην των διδύμων πύργων. Ούτε σχολίασε, ούτε πήρε θέση, ούτε έκανε εικασίες. Απλό, καθαρό ρεπορτάζ και βρέθηκε στον πάτο του διαδικτύου, ενώ της αφαιρέθηκαν οι διαφημίσεις.
Ωστόσο τα… «καλά» συστημικά ΜΜΕ, που δεν διαδίδουν ούτε ανοησίες, ούτε ψευδείς ειδήσεις, επιδίδονται σε θεματολογία μπουρδολογίας και σε ειδήσεις παραποιημένες καθαρά για επισκεψιμότητα και προσανατολισμό. Και το απίστευτο είναι ότι κοπιάρουν το ένα τ’ άλλο, σε αγώνα ταχύτητας, μην τυχόν και τους ξεφύγει η μπούρδα!
Πρώτα σχεδόν ξέκαναν τον πρόεδρο της Βόρειας Κορέας. Ξεκινά πρώτα η Daily Mail, λέγοντας ότι 130 γιατροί τον παρακολουθούν στενά για καρδιά και ζάχαρο, γιατί είναι υπέρβαρος, είναι καλοφαγάς, είδηση που αντιγράφτηκε από μερικά δευτεροκλασάτικα αγγλικά σάιτ και… όλα τα μεγάλα Ελληνικά ιστολόγια, ακόμα και κανάλια! Μόνο που μπήκε και… μπόλικη σάλτα, και ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι έτοιμος να τα τινάξει, ενώ οι 130 γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν ζωντανό! Έλεος;

Δείτε τη… μετάφραση!


Από το απλά δεν κοιμάται καλά γιατί είναι υπέρβαρος και οι γιατροί παλεύουν με τη λαιμαργία του, έφτασε στο είναι ετοιμοθάνατος. Αυτό που δεν αναφέρουν οι έλληνες «κόπι – πάστε» δημοσιογράφοι μας, αφού δεν μπήκαν στον κόπο να κάνουν έρευνα, είναι ότι οι πρόεδροι στη Βόρειο Κορέα έχουν παράδοση υψηλής ιατρικής φροντίδας, παρόμοια με τους γαλαζοαίματους.

Για παράδειγμα, ο προηγούμενος Κιμ, ο Κιμ Ιλ-Σουνγκ, είχε διατάξει το ιατρικό προσωπικό του να του παρατείνουν όσο γίνεται τη ζωή.

Οι γιατροί δοκίμασαν και πρότειναν διάφορες θεραπείες, αλλά όταν ο Κιμ έφτασε την ηλικία των 78 χρόνων, άρχισε να απαιτεί τη θεραπεία της παγκόσμιας ελίτ: μεταγγίσεις αίματος από υγιείς νέους άνδρες! Τις οποίες μάλιστα έκανε σε τέτοιο βαθμό, ώστε ο τύπος αίματος του άλλαξε από ΑΒ σε Β.
Δεν πέρασαν τρεις μέρες και τα ΜΜΕ άφησαν στην ησυχία τους τον παραλίγο νεκρό βορειοκορεάτη ηγέτη και έπιασαν την μικρή Μάντλιν που εξαφανίστηκε το 2007 όταν έκανε διακοπές με τους γονείς της στην Πορτογαλία. Η «είδηση» ότι βρέθηκε στους δρόμους της Ρώμης μια νεαρή αγγλόφωνη άστεγη και μπορεί να της μοιάζει κάνει το γύρο του διαδικτύου. ΑΥΤΟΎ του διαδικτύου που λογοκρίνει τις αληθινές ειδήσεις και απόψεις που ενοχλούν.

Τώρα… όποιος έχει δράμι μυαλού, μπορεί να δει και να κρίνει ότι η σχέση των δύο κοριτσιών είναι εντελώς ανύπαρκτη, μόνο και μόνο από την ίριδα των ματιών. Και το ρεπορτάζ είναι και πάλι της φοβερής Daily Mail!


Τελικά… γράψε μπούρδα κι άσ’ τηνε κι αν πεινάσεις πιάσ’ τηνε!


newego_large_t_1101_54997474_type13145


i-gata.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...