Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

Στο κόκκινο η Ρωσική επικράτεια: Δύο χιλιάδες τζιχαντιστές «πλησίασαν» τα σύνορα με την Ανατολική Ουκρανία !!

http://cdn-pentapostagma.pressidium.com/wp-content/uploads/2016/11/arabskie-naemniki1.jpg
Επόμενος σταθμός τα ρωσικά σύνορα

Που βρέθηκαν δύο χιλιάδες ισλαμιστές μαχητές να αγωνίζονται με τους Ουκρανούς παραστρατιωτικούς κοντά στα σύνορα με την Ανατολική πλευρά και τους Ρωσόφωνους ένας θεός ξέρει .

Η ουσία όμως είναι η παρουσία τους είναι καταγεγραμμένη και απειλεί και την ρωσική επικράτεια.

Αυτό είναι άλλωστε το σχέδιο των Σεΐχηδων και της δύσης για την Ρωσία θέλοντας να την καθ υποτάξουν μια και καλή , αλλά η χώρα αυτή έχει ηγέτη ο οποίος την έχει προετοιμάσει για όλα τα ενδεχόμενα.

Οι πληροφορίες ομιλούν για όχι λιγότερο από 2.000 Άραβες μισθοφόρους με μαύρες στολές. Είναι οπλισμένοι «ως τα δόντια» και μιλάνε ο ένας στον άλλο στα αραβικά, ενώ με τους Ουκρανούς και «άλλους» επικεφαλείς σε «σπασμένα» αγγλικά.

Πολλοί από αυτούς έχουν την εμπειρία της συμμετοχής σε εχθροπραξίες, ως μέρος των ουκρανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων .

Αυτό αναφέρθηκε από τον εκπρόσωπο της ρωσικής Λαϊκής Πολιτοφυλακής LNR Andrew Marochko. Προφανώς, οι Ουκρανοί εθνικιστές (APU) ετοιμάζονται να επιτεθούν . Ενώ οι Άραβες μετακινούνται σταδιακά σε άδειο στρατόπεδα στη γύρω περιοχή των χωριών του Λουγκάνσκ.

Υπάρχουν και πολλοί ξένοι μισθοφόροι στην περιοχή και πρόκειται για ιδιαίτερα εύσωμους και ψηλούς ξανθούς άντρες που μιλούν καλά αγγλικά και σουηδικά, και έχουν έδρα το πρώην στρατόπεδο FC «Zarya».

Επιπλέον, η 54η Ταξιαρχία του ουκρανικού στρατού έλαβε ενισχύσεις πάνω από 100 μαχητές του «Δεξιά τομέα».

«Προφανώς, o Πέτρ Ποροσένκο δεν έχει σχέδια να συμμορφωθεί με τη συμφωνία του Μινσκ. Προτίθεται να συνεχίσει τον πόλεμο στο Ντονένσκ και ήδη δεν σταματά μπροστά σε τίποτα», αναφέρει Ρωσόφωνος αξιωματούχος.

Σε άρθρο μας πριν ένα χρόνο με τίτλο (Εκατοντάδες τζιχαντιστές του ISIS απειλούν την ΝΑ Ουκρανία και την Ρωσία «προερχόμενοι» μέσω ΕΕ και Τουρκίας !), είχαμε αναφέρει ότι Τσετσένοι Τζιχαντιστές αλλά και εκατοντάδες άλλοι αλλοεθνείς μαχητές του ISIS, έκαναν την εμφάνιση τους στην Ανατολική Ουκρανία εναντίον των Ρωσόφωνων.!

Αυτούς τους έχουν στο στόχαστρο οι Spetsnaz μετά από προσωπική εντολή του Ρώσου πρόεδρου Β.Πούτιν.

Πρόκειται για μία κατάσταση η οποία «βαράει κόκκινο» τόσο στην Ανατολική Ουκρανία όσο και στην Συρία.


pentapostagma.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...