Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Οργή λαού στην Τουρκία για την αθώωση παιδόφιλων και βιαστών από το καθεστώς Ερντογάν


Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ

Συνέβη το απρόσμενο. Η κυβέρνηση Ερντογάν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο εξαιτίας των αντιδράσεων που προκάλεσε η πρόθεση τους να ευλογούν τους γάμους ανηλίκων για να αθωώνουν τους διαστρεμμένους παιδόφιλους.

Ξεσηκώθηκαν ακόμα και οι πέτρες στη γειτονική μας χώρα. Δεν γνωρίζουμε αν το επίμαχο άρθρο θα αποσυρθεί ή όχι αλλά το χαστούκι που δέχθηκε το κυβερνών κόμμα ήταν ηχηρότατο.

Οι γυναικείες οργανώσεις διαδηλώνουν εναντίον του νομοσχεδίου από την μια άκρη έως την άλλη σε ολόκληρη την χώρα. Η συμμετοχή του κόσμου σε αυτές είναι πρωτόγνωρη.

http://www.militaire.gr/wp-content/uploads/2016/11/pedophilia3.png

Το δίκτυο νομικών καταγγέλλει την κυβέρνηση για νομιμοποίηση του εμπορίου ανηλίκων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας τριπλασιάστηκε μέσα σε δέκα χρόνια ο αριθμός των ανήλικων μανάδων. Δηλαδή, στα χρόνια διακυβέρνησης του Ερντογάν αυξήθηκαν τα θύματα των παιδόφιλων. Περισσότερες από 440.000 ανήλικες κάτω των 18 ετών έγιναν μητέρες σε αυτό το χρονικό διάστημα. Μανούλες έγιναν, επίσης, 15973 παιδιά ηλικίας κάτω των 15!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα στοιχεία αυτά αφορούν ανήλικες που τεκνοποίησαν και καταγράφηκαν στα Νοσοκομεία. Απροσδιόριστος παραμένει ο αριθμός των ανηλίκων που παντρεύτηκαν-ορθότερα πωλήθηκαν από την οικογένεια τους- και δεν καταγράφηκαν πουθενά, γιατί δεν υπήρξε τοκετός.


militaire.gr


Δείτε επίσης:


Είδηση που Σοκάρει! Νόμιμη η σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων στην Τουρκία εάν ο βιαστής παντρευτεί το θύμα
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...