Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

Προφητεῖες…

Προφητεῖες...

Πέντε ο μήνας σήμερα που θα ορκισθούν οι «ανασχηματισμένοι»!

Αύριο-μεθαύριο θα γίνουν, με πάσαν επισημότητα, οι εκδηλώσεις παραδόσεως-παραλαβής των υπουργείων, από τους παλαιούς στους καινούργιους και ενδεχομένως να ακουσθούν και κάποια «παράπονα» από τους εξωβελισμένους στο πυρ το εξώτερον.
Μέχρι το τέλος της επομένης εβδομάδος, θα βγούν οι «ανασχηματισμένοι» και -σαν έτοιμοι από καιρό- θα ανακοινώσουν τα σχέδιά τους για το άμεσο μέλλον, μέσα στα οποία θα περιλαμβάνονται απαραιτήτως λέξεις και φράσεις όπως «ανάπτυξη», «επανεκίνηση», «επενδύσεις», «νέες θέσεις εργασίας», «δίκαιη κατανομή φορολογικών βαρών».

Την μεθεπομένη Δευτέρα έρχεται ο Ομπάμιας να τους φέρει το «γράμμα» από τον καινούργιο Πλανητάρχη και θ’ αρχίσουν να αμπαλάρουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, για κάθε ενδεχόμενο.

Δυο ημέρες μετά θα γίνει κάθε προσπάθεια να «αμαυρωθεί» η πορεία των ελαχίστων κομματοσκύλων, επί τη επετείω της εξεγέρσεως της 17ης Νοεμβρίου 1973, από αυτούς τους «γνωστούς-άγνωστους», που δεν λένε να γεράσουν και μετά άπαντες θα πλακωθούν, επί διήμερον, σε ανακοινώσεις, με τις οποίες θα επιρρίπτεται η ευθύνη των επεισοδίων, από τον έναν στον άλλον.

Μέχρι να βγεί ο Νοέμβριος, θα υπάρξει σωρεία αλλαγών από τους «μετασχηματισμένους» υπουργούς, στις διοικήσεις των δημοσίων οργανισμών που εποπτεύουν, για να βολευθούν σε θέσεις-κλειδιά, δικοί τους άνθρωποι, στο όνομα της εμπιστοσύνης και της προωθήσεως του νεο-κυβερνητικού έργου.

Ο Νοέμβριος θα φύγει, θα μπούμε σε προχριστουγενιάτικη περίοδο και άμα δεν δώσουν καμμιά άδεια στον Χριστόδουλο Ξηρό και μετά να τον ψάχνουν, για να αποπρασανατολίσουν την κοινή γνώμη, θ’ αρχίσουν τα μηνύματα για την ελπίδα που γεννήθηκε με την γέννηση του Χριστού και οι πρωτοχρονιάτικες ευχές, από την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του τόπου.

Μέχρι εκεί μπορώ να σας πώ…
Μετά τιμής
Μάντης Καύλας!!!

Ῥούσσης Νῖκος


filonoi.gr 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...