Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Αναδιπλώθηκαν οι Τούρκοι …Δηλώσεις του Αμπάντι για αποκλιμάκωση ζητά ο Τούρκος Αντιπρόεδρος!

kour

Οι δηλώσεις του Ιρακινού Πρωθυπουργού Χαϊντέρ αλ Αμπάντι υπερβαίνουν τα εσκαμμένα, είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και κυβερνητικός εκπρόσωπος Νουμάν Κουρτουλμούς σε τηλεοπτική εκπομπή και πρόσθεσε ότι «ο Ιρακινός Πρωθυπουργός πρέπει να προβεί σε δηλώσεις που θα αποκλιμακώσουν την ένταση».

Ο Ιρακινός Πρωθυπουργός πρέπει να προβεί σε δηλώσεις που θα αποκλιμακώσουν την ένταση, δήλωσε ο Νουμάν Κουρτουλμούς

Η Τουρκία δεν θα παραμείνει θεατής των απειλών που θα στραφούν εναντίον της από το Ιράκ ή των απειλών που μπορεί να στραφούν κατά του άμαχου λαού της περιοχής, ανέφερε ο Κουρτουλμούς και επανέλαβε πως δεν θα πρέπει κανείς να ενοχλείται από την τουρκική στρατιωτική παρουσία στην Μπασίκα.

Ο Τούρκος Αντιπρόεδρος Κουρτουλμούς είπε ότι υπερβαίνει τα εσκαμμένα η δήλωση του Αμπάντι ότι «αν αναγκαστούν οι Ιρακινοί θα κηρύξουν πόλεμο κατά της Τουρκίας».

«Πρόκειται για λόγια που υπερβαίνουν τα εσκαμμένα. Ο Ιρακινός Πρωθυπουργός πρέπει να προβεί σε δηλώσεις που θα αποκλιμακώσουν την ένταση.!!!

Αυτό είναι προς όφελος του Ιράκ, προς όφελος της Τουρκίας και προς όφελος της περιοχής. Μακάρι οι Ιρακινοί κυβερνώντες να είχαν τηρήσει μια τέτοια στάση κατά την αμερικανική εισβολή (2003). Να είχαν πει ότι δεν θέλουν στρατεύματα ξένων χωρών.»

Σχόλιο:Μόλις τα βρήκαν σκούρα άρχισαν τα πισωγυρίσματα οι Τούρκοι και σάλπισαν …Αναδίπλωση!


Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...