Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Αν κάνεις τις σωστές ερωτήσεις μπορεί και να σοκάρεις τον προγραμματισμό σου..!


Δεν θα παρω θέση επί του θέματος του βιντεο μιας και είναι ένα θέμα που θέλει πολύ μεγάλη έρευνα ώστε ένας αληθινός λάτρης της αλήθειας να φτάσει σε ένα υγιές συμπέρασμα!

Ο λόγος όμως που συνέχεια φέρνω θέματα που ενοχλουν την γραμμική σου εκπαίδευση είναι γιατί θέλω να ερευνήσω ταυτόχρονα σε βάθος τον προγραμματισμό σου !

Μου κάνει τεράστια εντύπωση πως … ενώ το 99.99 …των συνανθρώπων μας δεν έχει της γνώσεις να εξετάσει ένα θέμα αν είναι αληθές η όχι….μόλις έρθει μια πληροφορία που κλονίζει τον προγραμματισμό του αμέσως όλοι μπαίνουν σε επιθετική διάθεση και άρνηση ..!

Αυτό το σημείο συμπεριφοράς με ενδιαφέρει ποιο πολύ από τα θέματα που δημιουργούν αυτή την συμπεριφορά…γιατί αν ανακαλύψουμε ποιοι είναι οι λόγοι ..οι άνθρωποι να συμπεριφέρονται σαν ηλίθιοι όταν κάτι τους ενοχλεί την αποδοχή και την βολευση της συνειδησης τους…τότε θα έχουμε στα χέρια μας ένα τεράστιο ξυπνητήρι για τους κοιμώμενους λαούς!

Ακόμα και επιστήμονες σήμερα … ακούγοντας κάτι έξω από τους κανόνες αποδοχής τους … αντιδρούν σαν υπνωτισμενες μαϊμούδες…πρόσεξε τι λέω… η γνώση σήμερα για να ακολουθήσει το μονοπάτι εξέλιξης της ….έφτασε μέχρι εδώ που έφτασε …χωρίς οι νέοι επιστήμονες να εχουν αμφισβητήσει τους κανόνες … να έχουν τεστάρει από την αρχή τους «κανόνες» … !Προσωπική άποψη και φιλοσοφία είναι ότι ζούμε σε ενα σύμπαν-μήτρα που γεννά τα πάντα , όποιο δρόμο και να διαλέξεις θα σε οδηγήσει κάπου αφού η συνείδηση μας και η προσοχή μας είναι η συνδετική ουσία ύπαρξης αυτού τους σύμπαντος μήτρας…που γεννά ..και πραγματικότητα και νέους νόμους και νέες οδούς …όσο εμείς υπάρχουμε για να οδηγούμε την συνείδηση της Ζωής σε νέα μονοπάτια!

Αν κάτι λειτουργεί…η αν κάτι μας δίνει το αποτέλεσμα που εμείς θέλουμε …αυτο είναι και η «αλήθεια» …αυτός είναι και ο «κανόνας» ..αλλά είναι έτσι στην πραγματικότητα ενός σύμπαντος που γνωρίζουμε μόνο το 1% από την φύση του;

Αναρωτησσου λοιπόν βλέποντας το βίντεο ..https://youtu.be/QKJEMmEiPA0


Stranger…


katohika.gr 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...