Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Οι "αριστεροί" υπουργοί του Τσίπρα κατέφθασαν με τις λιμουζίνες να γιορτάσουν το Πολυτεχνείο

17 Νοεμβρίου 2016. Λίγες ώρες αφότου ο Μπαράκ Ομπάμα εγκατέλειψε την Αθήνα οι αριστεροί υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέφθασαν με τις λιμουζίνες τους στη Βουλή για να συζητήσουν-τιμήσουν το Πολυτεχνείο. Στη φωτογραφία οι παρκαρισμένες λιμουζίνες στο προάυλιο της Βουλής. Αυτή η εικόνα τα λέει όλα.

Και οι σημερινοί κυβερνώντες έκαναν ρεσάλτο στα ύπατα αξιώματα πουλώντας αριστεροσύνη και λαικισμό στο πόπολο. Τώρα ξεδιάντροπα συνεχίζουν το νταλαβέρι με μια χούφτα διαχρονικά διαπλεκόμενους εγχώριους μαφιόζους την ώρα που ξεζουμίζουν τους πολίτες.

Ο Τσίπρας πολύ σύντομα θα καταπιεί τη γλώσσα του και δεν θα ξαναμιλήσει για νταβατζήδες μια και όλοι σχεδόν-με εξαίρεση τον Ψυχάρη-βρίσκονται στην αυλή του. Καθημερινά τρώμε στη μάπα από τα ΜΜΕ τους υποκριτές υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τρώγαμε στη μάπα και τους υπουργούς και βουλευτές των προηγούμενων κυβερνήσεων μια και οι νταβατζήδες-καναλάρχες είναι πάντα με το γκουβέρνο.

Αλήθεια, δεν σας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι παρότι οι Μαρινάκης, Κυριακού, Αλαφούζος και Σαββίδης έχουν δώσει ένα σκασμό εκατομμύρια για τις άδειες ενός διαγωνισμού που βρέθηκε στον αέρα δεν ανησυχούν μην χάσουν τα λεφτά τους; Τους περίσσευαν χαλαρά τόσα εκατομμύρια;

Ο Τσίπρας λοιπόν τα έχει βρει με όλη την διαπλοκή της μεταπολίτευσης που οδήγησε τη χώρα ως εδώ. Σήμα κατατεθέν της κατάντιας των αριστερών της εξουσίας οι λιμουζίνες που βλέπετε. Μέσα στις λιμουζίνες κρύβουν τα όπλα της Συμφωνίας της Βάρκιζας…

 

ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...