Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

Η Μεταμόρφωση του ανθρωπάκου σε «Άνθρωπο»


Ελπίδα που κυμαίνεται ως τον πυθμένα της ματαιοδοξίας. ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Άνθρωπος που επιθυμεί δικαίως να γίνει θεός, είτε το παραδέχεται είτε όχι. Θρησκεία, Γνώση, Επιστήμη. Αιχμή του δόρατος το ίδιο του το ένστικτο που τον ωθεί σε αυτό που είναι. ΑΝΘΡΩΠΟΣ = ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΩ. Ο Άνθρωπος κοιτάζει ψηλά, έχοντας την εγγενή πεποίθηση ότι θα επιστρέψει εκεί από όπου «έπεσε» στην τρίτη διάσταση.

Η θριαμβευτική αλαζονεία της Κβαντικής επιστήμης αν μη τι άλλο συνάδει με τα πιο απόκοσμα ονειρέματα. Η πεμπτουσία της Θρησκείας είναι η πραγμάτωση της μεταμόρφωσης του ανθρώπου. Από τον «ανθρωπάκο» του W. Reich σε Άνθρωπο. ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΚΑΙ ΠΩΣ;
Στα τέλη του 1970, ο Dr. Carl Woese και οι συνεργάτες του στο πανεπιστήμιο του Illinois, παρακολουθούσαν πειραματικά το γονιδίωμα των προκαρυωτικών οργανισμών, για να βρεθούν προ εκπλήξεως, ανακαλύπτοντας ότι μια ομάδα εξ αυτών, διαβίωνε σε ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας και πλήρους απουσίας φωτός. Έχοντας την ικανότητα επιβίωσης σε ακραία όξινα αλλά και αλκαλικά περιβάλλοντα, τα ARCHAEA έχουν την επιπλέον – αδύνατο να δοθεί εξήγηση – ιδιότητα του conjugation, της ενεργούς σύζευξης μεταξύ αυτών.

Όντας, προκαρυωτικοί οργανισμοί, αντιδρούν λοιπόν ως ευκαρωτικοι… «ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΩΝΤΑΣ» κατά κάποιον τρόπο, αυτοί οι μικροοργανισμοί αποδεικνύουν την θαυματοποιό δυνατότητα που υπάρχει γηγενής στα έμβια όντα να μεταμορφώνονται και να παράγουν Φως!

f

Από το χάος στο φάος λοιπόν…

Περίλαμπρα μυαλά και ήθη όπως οι Tesla, Reich, Lahkovsky, γνωστοί αλλά, ουσιαστικά άγνωστοι στο πλήθος, έχουν ασχοληθεί με το ”Ιερό Δισκοπότηρο” της μεταμόρφωσης του ανθρώπου μέσω Ενεργείας, Συχνοτήτων, Ιερών Κραδασμών και λοιπόν εννοιών που παραμένουν έννοιες αν δεν συγκροτηθούν ως βίωμα.

Το «Μυστικό» της ανάστασης του ανθρώπου είναι ολιστικό. Σε σωματικό, πνευματικό και ψυχικό επίπεδο, η Αγία Τριάδα που συμμορφώνεται στους κβαντικούς όσο και στους μαθηματικούς νόμους, με μια Ιερή Γεωμετρία, πιο ιερή και από την ιδία. Τροφή για το σώμα λοιπόν ό,τι παράγει οξυγόνο και λυτρώνει από το γήρας της οξείδωσης, Τροφή για το νου ό,τι παράγει ΑΤΡ και τροφή για την Ψύχη ό,τι παράγει Βιοενέργεια Συνελοντι ειπείν … ΦΑΟΣ.


Knocking the Door of DOR, τα επιτεύγματα μεγάλων Πατέρων της Οργονικής Ψυχοσωματικής Επιστήμης, η ΑΠΤΗ μετουσίωση της Ενεργείας, έρχεται να ενδυναμώσει τη θέληση όσων θέλουν να κοιτάξουν ψηλά και να ενισχύσουν την κυτταρική ενδομνημοσύνη που κληροδοτεί ΕΣ ΑΕΙ, την επιθυμία του ατόμου να ανέλθει σε υψηλοτέρα επίπεδα ύπαρξης.
Το χαρισματικό γονιδίωμα που είναι το ευτελές αξίωμα σχολών κλωνοποίησης και υβριδοποίησης ατελών σκοπών και ηλίθιων (όχι δε θα κάνω τη χάρη να πω «σκοτεινών» ) τύπου Rockfeller Institute, ελπίζουν με «μεγγελικό» τρόπο ότι θα κατορθώσουν ένα ευγενές ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ, ρομποτοειδές άψυχο αλλά «υγιέστατο» δουλάκι των νοσηρών επιθυμιών τους… Κανόνισαν χωρίς τον ξενοδόχο, όμως…
ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΥΧΗ
Αυτό το γνήσιο «Οργονόμετρο» που μετράει με Αγάπη την ικανότητα της να μεταλλάσσεται και να ρίχνει με κλωτσιά την πόρτα της πέμπτης διάστασης αντί να κλαψουρίζει σαν σκυλάκι έξω από αυτήν.

Χορτοφαγία, ενδυνάμωση ανοσοποιητικού με φυσικές τροφές, Γνησία Θεραπευτική και όχι χημική φάρμακο = φαρμάκι – λόγια… Με επιστέγασμα την Οργανική Ενεργεία, το άϋλο αυτό ΦΩΣ, ο ανθρωπάκος γίνεται ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Κοιτάζει ψηλά και ΘΥΜΑΤΑΙ τον ουροβόρο κύκλο της ζωής του, ώστε να επιστρέψει από εκεί που κατήλθε.

o

Επειδή έτσι απλά, κάποιοι Μικροοργανισμοί που συνάδουν με το Θαύμα της Οργόνης, έρχονται να μας ψιθυρίσουν ότι: Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΦΤΑΣΕ! Ψηλά το κεφάλι λοιπόν, τίποτα δε μπορεί να λυγίσει έναν γνήσιο ΑΝΘΡΩΠΟ! It’s a Dna matter©


© Myriam Pappa 

©TherapyWave.eu 

katohika.gr 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...