Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

«ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ»! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΤΖ!


Πανδαιμόνιο στη βρετανική τηλεόραση μεταξύ του ηγέτη του UKIP Νάιτζελ Φάρατζ και της Τζίνα Μίλερ, που συνέβαλε στην πρόσφατη απόφαση του Ανώτατου Βρετανικού Δικαστηρίου, το οποίο αποφάνθηκε ότι η τύχη του Brexit θα «παιχτεί» εντός Κοινοβουλίου.

Ο Φάρατζ προειδοποίησε ότι αν η ψήφος του λαού δεν γίνει σεβαστή τότε θα υπάρξουν εξεγέρσεις και πράξεις βίας στους δρόμους της Βρετανίας, ενώ τόνισε με χαρακτηριστικό τρόπο στη συνομιλήτριά του: «Ποιο μέρος της λέξης έξοδος δεν καταλαβαίνεις;»

Το εκρηκτικό δίδυμο εμφανίστηκε στο πρόγραμμα του Άντριου Μαρ στο BBC σήμερα το πρωί. Η απόφαση σοκ του Ανώτατου Δικαστηρίου την περασμένη εβδομάδα απειλεί να διαλύσει το χρονοδιάγραμμα της Τερέζα Μέι, που σκοπεύει να αποκόψει δεσμούς με τις Βρυξέλλες στις αρχές του νέου έτους.

Οι δικαστές ενέκριναν την υπόθεση που κατατέθηκε με πρωτοβουλία της κα Μίλερ, στην οποία αναφέρεται ότι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να επικαλεστεί το άρθρο 50 – τον επίσημο μηχανισμό για την έξοδο από την ΕΕ – χωρίς ψήφους το κοινοβούλιο.


hellasforce.com
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...