Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΙΔΕΜΗ ΣΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΜΕ (Βίντεο)


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Εδώ και καιρό σας αναφέραμε στα άρθρα μας ότι θα έρθει η στιγμή που θα αγριέψουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα, διότι οι λαθρό δεν θα αντέχουν στα χοτσποτ και θα αντιδρούν. Οι υπεύθυνοι φυσικά τα γνώριζαν αυτά εκ των προτέρων εφόσον αποτελούν μέρος του σχεδίου αλλοίωσης του πληθυσμού. Έτσι θα τους μοιράσουν στα δικά σας σπίτια διότι δεν θα τους επιτρέπουν να περάσουν τα σύνορα και να πάνε σε όποια χώρα επιθυμούν. Λοιπόν στην Ιταλία έφτασε αυτή η στιγμή όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα il Giornale.it.



Είστε έτοιμοι για να τους καλωσορίσετε; Διότι, μην νομίζετε ότι αυτά θα γίνουν μόνο στις άλλες χώρες, αλλά πολύ σύντομα θα τα βιώσετε εσείς οι ίδιοι. Στην αρχή θα σας δελεάζουν με χρήματα για να τους πάρετε, όπως αρκετοί από εμάς ήδη φιλοξενούν λαθρό στα σπίτια τους. Μετά από λίγο καιρό όμως όταν θα έχουν καταφέρει να ενσωματώσουν αρκετούς από αυτούς στις χώρες μας δεν θα δίνουν τίποτε πλέον, κανένα χρηματικό ποσό. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι όλα είναι πολύ καλά σχεδιασμένα εδώ και πολλά χρόνια πριν. Ετοιμαστείτε λοιπόν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα il Giornale.it, ο επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών Angelino Alfano, ανακοίνωσε πως θα γίνει κατάσχεση από ακίνητα Ιταλών κατοίκων σε διαπρεπείς περιοχές ενώ θα συγκροτήσουν όργανα επιβολής ώστε να πάρουν την περιουσία, να καταδιώξουν, να συλλάβουν ακόμη και να φυλακίσουν όσους προβάλουν αντίσταση.

Σε αυτό το σοκαριστικό βίντεο που προβλήθηκε πρόσφατα στην Ιταλία φαίνεται χωρίς όρια η αγανάκτηση πλέον των Ιταλών για το Ισλάμ και τους μουσουλμάνους. Με υβριστικούς χαρακτηρισμούς η Ιταλία δείχνει πως το μόνο που αισθάνεται πλέον είναι οργή και αηδία κατά των μουσουλμάνων. Και ακριβώς επειδή έχει ξεφύγει από τον έλεγχο η κατάσταση στην Ιταλία (σύντομα και εδώ), δείτε στο παρακάτω βίντεο τι απόψεις εκφράζουν όλοι οι Ιταλοί πλέον σχετικά με το Ισλάμ.


https://youtu.be/r1t5p4JwPQQ



Βλέπουμε λοιπόν πως εφόσον οι Ιταλοί έκαναν την αρχή, εύκολα θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι λαοί το παράδειγμά τους πράγμα που αναπόφευκτα θα οδηγήσει σε πόλεμο.


https://youtu.be/hH9Qr21myZY


https://youtu.be/Wg2pl0AUCSA


https://youtu.be/55c9T9TaXzo

Ενώ οι κρατικοί μηχανισμοί έχουν περιθάλψει και έχουν δώσει στέγη σε αμέτρητους μουσουλμάνους στην Ιταλία, οι ιταλικές οικογένειες καταλήγουν άστεγοι στους δρόμους, χωρίς καμία βοήθεια από πουθενά.


https://youtu.be/LRamfrkLV1A


https://youtu.be/1D6nP4wtbd4

Και στην γειτονική μας χώρα Βουλγαρία τα προβλήματα διογκώνονται καθημερινά.


https://youtu.be/bBm1zMy0bBI


https://youtu.be/SyVY0t0evTU

Το κακό έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό που οι λαθρο στην Βουλγαρία επιχείρησαν να σκοτώσουν ακόμη και αστυνομικό.


https://youtu.be/ZMzMFxJbNj0


https://youtu.be/xpf3pwHy4Bw

Βουλγαρικές αρχές απαίτησαν να απαγορευτεί η κυκλοφορία για τους πρόσφυγες λόγω του κινδύνου μόλυνσης από ξεχασμένες στην Ευρώπη ασθένειες.



Φώτο: πανούκλα στη Μασσαλία το 1720

Πολλές επικίνδυνες ασθένειες φυματίωση, ηπατίτιδα Β, πανούκλα ακόμη και ψείρες έχουν φέρει οι λαθρo στην Ευρώπη, τις οποίες κρύβουν από την δημοσιότητα.


https://youtu.be/3dfYpSXNjNo

Στιν Κοπενχάγη, συγκεκριμένα στο Hørgården, ενα σχολικό λεωφορείο με μαθητες 3ης λυκείου κατευθυνόταν στο σχολείο, όταν αγρίμια μουσουλμάνoι σταμάτησαν το λεωφορείο και άρπαξαν ό,τι ειχε μεσα. Τα παιδια κινδύνεψαν άμεσα από τους βάρβαρους διότι κινούνταν με αδίστακτη συμπεριφορά.

Ούτε αρχές ούτε αστυνομία υπήρχε να τους βοηθήσει. Ανυπεράσπιστοι πλέον οι πολίτες σηκώνουν τα χέρια ψιλά μην μπορώντας καν πλέον να βοηθηθούν.

Όλα αυτά διότι κάποιοι φρόντισαν να διαλύσουν το κράτος φέρνοντας όσους περισσότερους λαθρο μπορούσαν και το παιχνίδι συνεχίζεται σε όλη την Ευρώπη. Μπορεί να μην τα βλέπουμε καθημερινά, αλλά αμέτρητοι λαθρό έρχονται σε καθημερινή βάση, απλώνονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και τους μοιράζουν πλέον σε hot spot που δεν γνωρίζουν οι πολίτες.

Ξενοδοχεία σε πολλές περιοχές έχουν ήδη γεμίσει με λαθρο. Τα συμβάντα στα βίντεο θα επισκεφτούν σύντομα και την χώρα μας, αν κάποιοι δεν δράσουν και δεν σταματήσουν αυτήν την κατάσταση πριν είναι αργά για όλους μας.


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ


nikosxeiladakis.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...