Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

H αδελφοποίηση του Στάλινγκραντ με το Χαλέπι... ενώ το Kuznetsov πλέει νότια της Κρήτης

Από το "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Ανακοινώθηκε επίσημα η αδελφοποίηση του Στάλινγκραντ (σήμερα Βόλγκογκραντ) με το Χαλέπι!
Ο Δήμαρχος του Στάλινγκραντ ανακοίνωσε πως η πόλη του θα αδελφοποιηθεί με το Χαλέπι και παρομοίωσε τον μεγαλειώδη αγώνα των υπερασπιστών του Στάλινγκραντ εναντίον της ναζιστικής Γερμανίας, με τον αγώνα των υπερασπιστών του Χαλεπιού εναντίον των τρομοκρατών.
Το Στάλινγκραντ ήταν η αρχή του τέλους του ναζισμού...
Το Χαλέπι θα είναι ο ενταφιασμός, το τέλος της "αραβικής άνοιξης made in usa". Το τέλος των "μετριοπαθών εξεγερμένων", όπως αποκαλεί η "πολιτισμένη" δύση τα ανθρωπόμορφα κτήνη, τους αποκεφαλιστές δολοφόνους, που για λογαριασμό των νεοαποικιοκρατών θέλησαν να "εκδημοκρατίσουν" το "αιμοσταγές καθεστώς Άσαντ".
Στο Διεθνές Φόρουμ Δημόσιας Διπλωματίας (Volgograd as a Russian capital of people's diplomacy”) που ξεκίνησε στις 31 Οκτώβρη στο Στάλινγκραντ και θα ολοκληρωθεί στις 5 Νοέμβρη, οργανώσεις νεολαίας και άλλες κοινωνικές οργανώσεις, όπως αυτή των βετεράνων του Κόκκινου Στρατού, κατέθεσαν την πρόταση αδελφοποίησης των δύο πόλεων.
Στο Διεθνές Φόρουμ συμμετέχουν...
200 διεθνείς αντιπροσωπείες, οι δήμαρχοι από όλες τις πόλεις του κόσμου που έχουν αδελφοποιηθεί με το Στάλινγραντ, διεθνείς οργανώσεις, προσωπικότητες της τέχνης και του πολιτισμού, όπως κι δήμαρχοι των αδελφοποιημένων ρωσικών δήμων με την πόλη σύμβολο εναντίον του ναζισμού.

 
Ο Andrey Kosolapov, Δήμαρχος του Στάλινγκραντ, επισήμανε πως "Η αδελφοποίηση θα ενισχύσει το ηθικό του λαού στο Χαλέπι, που τώρα πολεμάει έναν εχθρό δολοφόνων εγκληματιών, όπως έκανε το Στάλινγκραντ στη διάρκεια του του 2ου Παγκόσμιου πολέμου... Η αδελφοποίηση είναι μια μορφή ΄δημόσιας διπλωματίας΄, που έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά της κι επιτρέπει την ανάπτυξη ισχυρών κοινωνικών και οικονομικών δεσμών μεταξύ αδελφοποιημένων πόλεων".

 
Τις ίδιες ώρες Ρωσικός στόλος με επικεφαλής το αεροπλανοφόρο "Ναύαρχος Kuznetsov" πέρασε νότια της Κρήτης και πλέει προς τις ακτές της Λαοδικείας (Λαττάκια & Ταρτούς), που θα φθάσει σήμερα το μεσημέρι, την ώρα του φαγητού...
 
 
Κι αυτό το πλοίο που δεν μπορεί ν' ανταγωνιστεί κανένα αεροπλανοφόρο των δυτικών δυνάμεων, όπως διακρίνουμε στη φωτογραφία φέρει αναρτημένη και τη σημαία της Συρίας, συμβολίζοντας την ισχυρή συμμαχία Μόσχας-Δαμασκού.
 
 
Το γνωστό "Nimitz" του 6ου στόλου στη Μεσόγειο, δεν διαθέτει τις δυνατότητες του "Kuznetsov" που, μεταξύ άλλων, μπορεί να εξαπολύσει σε δευτερόλεπτα συστοιχία P-700 "Granit" και να βυθίσει κάθε είδους και διαστάσεων αντίπαλο πλοίο.
 
Το Sukhoi-33 πάνω στο "Ναύαρχος Kuznetsov" δεν αφήνει κανένα περιθώριο σκέψης, παρά μόνον σε ψυχοπαθείς, να επιχειρήσουν μια αναμέτρηση...
Η παρουσία αυτών των δυνάμεων και με αυτές τις δυνατότητες -μη ξεχνώντας τους S300 και S400 στη Συρία-, έχει σκοπό την υπεράσπιση της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας κι αποτελεί "κίνηση πρόληψης" για τον εμποδισμό μιας απερισκεψίας των δυτικών δυνάμεων Ε.Ε.-ΗΠΑ να εκδηλώσουν πολεμικές διαθέσεις εναντίον της Δαμασκού και του προέδρου Άσαντ.
 
 
Όπως λένε κι οι αμερικανοί  Game Over! H Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου στάθηκε όρθια μετά από 6 χρόνια ιμπεριαλιστικής επίθεσης, Αδέσποτη κι Αδούλωτη. Η δύση και πρωτίστως η "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια"


ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...