Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

«Hack the Army bug bounty challenge»: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής


Τώρα μπορείτε να χακάρετε την κυβέρνηση των Η.Π.Α. νόμιμα! Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν.

"Το αμερικάνικο Υπουργείο Άμυνας (DoD) και η εταιρεία HackerOne προσφέρει ένα δελεαστικότατο πρόγραμμα για τους hackers το λεγόμενο «Hack the Army bug bounty challenge». Το ice bucket-challenge και το mannequin-challenge, είναι ξεπερασμένα. Ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε το hack-challenge.

Ανακοινώθηκε από το DoD το ξεκίνημα ενός νέου προγράμματος που θα ανταμείψει οικονομικά, όποιον hacker καταφέρει να σπάσει με επιτυχία τους τομείς του στρατού των ΗΠΑ και βρει τα τρωτά σημεία του.

Ο Eric Fanning, Γραμματέας του στρατού, είχε ανακοινώσει επίσημα την δημιουργία του προγράμματος στις 11 Νοεμβρίου και από σήμερα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Για αρχή θα διαγωνιστούν μόνο 500 hackers. Προορίζονται χιλιάδες δολάρια για όποιον καταφέρει να παραβιάσει το σύστημα από την εταιρεία HackerOne και συνιστά την απόλυτη εχεμύθεια των συμμετεχόντων.

Το «Hack the Army bug bounty challenge» αποτελεί μια προσπάθεια του αμερικανικού στρατού να διερευνήσει νέες πιθανές προσεγγίσεις για την ασφάλεια του καθώς και να υιοθετήσει τις βέλτιστες πρακτικές που χρησιμοποιούνται από τις πιο πετυχημένες εταιρείες λογισμικού στο κόσμο.

Το πρόγραμμα ξεκινά την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 το μεσημέρι και ολοκληρώνεται στις 21 Δεκεμβρίου 2016 το απόγευμα.


ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...