Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

ΟΡΓΙΑΖΕΙ Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ! Τράμπ, Ιλλουμινάτοι, Δίδυμοι πύργοι και… Rage against the Machine σε ένα εκρηκτικό κοκτέιλ


Τι σχέση μπορεί να έχουν μεταξύ τους φαινομενικά αντίθετα πράγματα.

Στους συνομωσιολογικούς κύκλους η εκλογή του Ντόναλντ Τράμπ στην προεδρία των ΗΠΑ δεν ήταν κάτι το ουρανοκατέβατο. Οι… έχοντας γνώση των πραγμάτων που παίζονται πίσω στα παρασκήνια της πολιτικής σκηνής, γνωρίζανε ότι ο εκκεντρικός εκατομμυριούχος θα ήταν ο επόμενος Αμερικανός πρόεδρος.

Τράμπ και Simpsons

Συγκεκριμένα γνωστή έχει γίνει πλέον η είδηση ότι οι… Simpsons η πασίγνωστη σειρά κινουμένων σχεδίων, σε ένα επεισόδιο τους είχαν προβλέψει την προεδρία Τραμπ πριν από… 16 χρόνια! Διαβάστε εδώ: ΤΡΕΛΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ: Οι Simpsons είχαν προβλέψει προεδρία Τραμπ πριν από… 16 χρόνια! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ).

Καταγραφή

Καταγραφή

Να σημειώσουμε βέβαια ότι ήδη από εκείνη την εποχή ο Τράμπ είχε βλέψεις για τον προεδρικό δόκο της Αμερικής, οπότε τα περί πρόβλεψης πάνε περίπατο. Τέλος πάντων, ας συνεχίσουμε.

Τράμπ και Rock “n Roll

Το διάσημο ροκ συγκρότημα Rage against the Machine το 1999 έβγαλε έναν δίσκο που λεγόταν «The Battle Of Los Angeles«. Σε ένα από τα σινγκλάκια του δίσκου είναι και το Sleep Now In The Fire, του οποίου το βιντεοκλίπ προκάλεσε κυριολεκτικά χαμό, καθώς ήταν η ζωντανή ηχογράφηση μιας εμφάνισης χωρίς άδεια που έκλεισε το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης για μισή ώρα. Δείτε το παρακάτω:


https://youtu.be/w211KOQ5BMI


Και ως δια μαγείας, στο 1:05 του βίντεο κλίπ βλέπουμε έναν με πλακάτ που γράφει Ντόναλντ Τράμπ για πρόεδρος!

sleep-now-in-the-fire-donald-trump

Είχαν προειδοποιήσει οι Rage against the Machine ότι κάποτε ο Τράμπ θα γινόταν πρόεδρος; Οι «ειδικοί» του παρασκηνίου πιστεύουν ότι κάτι ήξερε παραπάνω το συγκρότημα, και το βίντεο κλίπ είναι καθαρά προφητικό.

Τράμπ και οι «Πεφωτισμένοι»

H περιβόητη μυστική εταιρεία των Πεφωτισμένων (Ιλλουμινάτοι), που υποτίθεται κρύβεται πίσω από όλο το πολιτικό σκηνικό δεν θα μπορούσε να λείπει και από εδώ. Συγκεκριμένα ο Ντόναλντ Τράμπ απεικονίζεται στις περίφημες κάρτες τους, υποδηλώνοντας ότι την υποψηφιότητα του Τράμπ για την προεδρία την είχαν προαναγγείλει πριν από πολύ καιρό και μάλιστα προέβλεπαν ότι αυτός θα ήταν και ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ με όλες τις συνέπειες αυτής της εξέλιξης.


https://youtu.be/tF55KyeRIZU

Τράμπ και Δίδυμοι Πύργοι

Ας δούμε τώρα και τη σχέση έχει ο εκκεντρικός εκατομμυριούχος και νέος πρόεδρος των ΗΠΑ με το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους. Ο Ντόναλντ Τράμπ εκλέχτηκε στις 11/9 και οι Πύργοι έπεσαν στις 9/11! Σύμπτωση; Κάποιοι παίζουν με τους αριθμούς, με τις ημερομηνίες; Καπρίτσιο της τύχης; Δεν είναι και η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο πάντως.

Τράμπ και Χόλιγουντ

Στην ταινία «Πίσω στο Μέλλον 2″ ο κεντρικός ήρωας βρίσκεται μπροστά σε ένα καζίνο που ανήκει στον Ντόναλντ Τράμπ. Στο εσωτερικό του παρατηρεί την τηλεόραση να δείχνει προεκλογική ομιλία του τωρινού προέδρου των ΗΠΑ! Περιττό να πούμε ότι και αυτό είναι μια απόδειξη για τους συνομωσιολόγους ότι κάτι ήξεραν κάποιοι…


https://youtu.be/kvWlP69B45oΠΗΓΗ


Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...