Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016

Ψεκασμένα Ρεπορτάζ στην Real παρουσιάζουν την Τουρκία υπερδύναμη με stealth Φρεγάτες

https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/11/karp.png?w=750
Η Real NEWS συνεχίζει τα ψεκασμένα «ρεπορταζ» με τις «αορατες φρεγάτες» της Τουρκίας που κάνουν βόλτες στο Αιγαιο!

Οπως έχουμε ξαναπεί κάτι επειδή μοιάζει με stealth, η Τουρκία λέει ότι είναι stealth δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας, επειδή το λέει το διαφημιστικό φυλλάδιο της Τουρκικής πρεσβείας (εκτός αν είναι διαφημιστική καταχώρηση κι όχι ρεπορταζ)

Στην πραγματικότητα δεν προκειται για Φρεγάτες, αλλά για Κορβέττες και αν και μοιάζουν με stealth απέχουν πολύ από την πραγματική τεχνολογία εκτός από την όψη. Για τις συγκεκριμένες Κορβέττες έχουν ενδιαφερθεί κι ο Καναδάς και το Πακιστάν αλλά κι η Ουκρανία, αλλά δεν φάνηκαν τόσο εύπιστοι για τις δυνατότητες τους όσο η Real NEWS. Εξάλλου ακόμη και η Τουρκική φρεγάτα κλάσης O.H.PERRY F490 Gaziantep έχει φτάσει μέχρι το Σούνιο το 2010 επι Παπανδρέου
Φυσικά κάθε νέο σκάφος είναι υπερ τους, όταν τα Ελληνικά σκαριά «μαζεύουν μίλια» στα σκαριά τους, αλλά κανένα σκάφος δεν είναι αρκετό και δεν έχει αξία χωρίς το προσωπικό που θα το χειριστεί κι όπως αποκαλύψαμε ο Ερντογάν έχει στείλει το Τουρκικό ΠΝ στην λήθη της Ιστορία, τουλάχιστον κατά 20 χρόνια με τις συλλήψεις και τις διώξεις στρατιωτικών, που όντας πιο μορφωμένοι και ικανοί ήταν εκ των πραγμάτων «κοσμικοί Κεμαλιστές» και μπήκαν από την πρώτη μέρα στο Στόχαστρο του Ερντογαν.
Οσο για τα stealth F-35 αποτελούν έναν πραγματικό κίνδυνο, αλλά κι αυτό θα εξαρτηθεί από τον τύπο που θα αποδεσμεύμεσουν για την Τουρκία, καθώς έχει διαβαθμίσεις στο κατά πόσο «αόρατο» θα είναι το αεροσκάφος αναλόγως τον δυνητικό πελάτη και η Τουρκία δεν είναι στην καλύτερη θέση λογω της συνεργασίας της με το ISIS.

Η Ελλάδα πρακτικά έχασε το παιχνίδι όταν η κυβέρνηση Σήμίτη ακύρωσε το προγραμμα των μαχητικών 5ης γενιας (τότε επικρατέστερο ήταν το Eurofighter) με σκοπό να κάνει κοινωνική πολιτική για 15.000 νέες θέσεις εργασίας Stage καθώς όπως είχε δηλώσει τότε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, «η κοινωνικη συνοχή είναι το καλύτερο οπλικό σύστημα απέναντι σε οποιδήποτε εξωτερικό εχθρο». Ηταν η εποχή που κάλυπταν την απάτη του Χρηματιστηρίου

karp.pnghellasforce.com
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...