Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

ΣΚΛΗΡΗ δήλωση απόΔ Πούτιν: «Μπορούμε να στραγγαλίσουμε οποιονδήποτε – Μην ανησυχείτε» (vid)


Σκληρές οι απάντησεις του Ρώσου προέδρου.

Με αποφασιστικότητα απαντά ο Β.Πούτιν στην ερώτηση του Dmitry Kiselyov o oποίος αναρωτιόνταν μέχρι που θα φτάσει η επέκταση του ΝΑΤΟ προς ανατολάς και τι θα κάνει η Ρωσία σε περίπτωση διείσδυσης σε Ουκρανία και Γεωργία.
Τον Ρώσο πρόεδρο διακατέχει η απόλυτη ηρεμία αλλά και ο χιουμοριστικός τόνος, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί. Ως παλιός Τζουντόκα ξέρει από «στραγγαλισμούς» και πάλη εδάφους, έδωσε μια απάντηση, βασικά στο αμερικανικό βαθύ κράτος, καθώς φιλοδοξεί με το νέο Αμερικανό πρόεδρο Ν.Τραμπ να τα βρει σε όλα τα επίπεδα και να λύσει όλες τις διμερείς διαφορές.
Ο Β.Πούτιν ετοιμάζεται δια παν ενδεχόμενο, καθώς ξέρει ότι το βαθύ αμερικανικό κράτος δεν θα παραδώσει αμαχητί την εξουσία στο Ν.Τραμπ και θα επιχειρήσει πολλές προβοκάτσιες με στόχο το μόνιμο πολεμικό κλίμα μεταξύ των δύο πυρηνικών υπερδυνάμεων.
Ο Dmitry Kiselyov είπε χαρακτηριστικά ότι νιώθει ο ίδιος να «λιποθυμάει από την περικύκλωση η οποία εξαπλώνεται σαν ένα είδος κακοήθους όγκου, τα τελευταία 25 έτη απορρόφησε όλους τους πρώην συμμάχους μας στο Σύμφωνο της Βαρσοβίας και τώρα στρέφει το βλέμμα σε Γεωργία και Ουκρανία»

Δείτε το βίντεο:pronews.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...