Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ψεύτικος ο πυροβολισμός του ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα;;!!

screen-shot-2016-12-19-at-9-30-15-pm


Σας έχω ξαναπεί πολλές φορές: Είναι όλα στημένα!

«ΜΠΑΜ», «ΜΠΑΜ», «ΜΠΑΜ»!!! «ΜΠΑΝΓΚ», «ΜΠΑΝΓΚ», «ΜΠΑΝΓΚ»!!! ΚΑΙ…ΛΑ-ΛΑ-ΛΑ-ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!  ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤA ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΜΜΕ, ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑΣ!!!!… ΣΑΣ «ΑΠΑΠΑΝΕ»…ΣΑΣ «ΝΟΙΖΟΝΤΑΙ»…και…ΓΙ’ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΆΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!!!!….

Είναι να απορεί κανείς ότι απέκλεισε το κάθε ενδεχόμενο συμμετοχής της κυβερνήσεως του Ερντογκάν σε αυτήν την επίθεση ο…ΠΟΥΤΙΝ???!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???  ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΕΣ απ’ο,τι φαίνεται οι σχέσεις Άγκυρας και Μόσχα, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ «ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ»…ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑ!!!  Και σχεδόν ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ποστάρουν αυτή τη στιγμή στα social media ότι το «χτύπημα» το έκανε ο..ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ, κάτι το οποίο έχει…ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ο Πούτιν, τον οποίο λατρεύουν πολλοί Συνέλληνές μας!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!  ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ…ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!….

ΠΟΣΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ σας έχω ήδη κάνει στην Ελληνική τηλεόραση εντός και εκτός Ελλάδος για το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι όλα αυτά τα «τρομοκρατικά χτυπήματα» είναι…ΨΕΥ-ΤΙ-ΚΑ??? 

Και ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ θέσεις εδώ σχετικά με αυτό που μόλις «έγινε» στην Άγκυρα!…ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!…απλά επισημαίνουμε τα…ΥΠΑΡΚΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ. Δηλ., δεν λέμε ότι είμαστε είτε υπέρ είτε κατά οποιασδήποτε χώρας εδώ. Απλά το μήνυμά μας εδώ στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ είναι ότι ΌΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ…ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ. 


Οπότε, ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ θέσεις εδώ αλλά…ΝΑ ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ διότι κάτι…ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΕΙ ΕΔΩ ΑΠΟ…ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ!!! Π.χ., πείτε μου σας παρακαλώ ΓΙΑΤΙ εμπιστεύται τον Ερντογκάν σε αυτό ο Πούτιν;;; style="border: 0px
ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ…ΑΙΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ…ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ!!!

Τώρα, έχω μερικές απόριες για αυτούς που θα αμφιβάλουν αυτά που σας λέγω εδώ:

Σταματάει τις τρέλες του για λίγα δευτερόλεπτα ο δράστης για να κάνει πόζες για τους φωτογράφους δημοσιογράφους να βγάλουν κι αυτοί κάνα…ΦΡΑΓΚΟ απο αυτό το μεγάλο…ΘΕΑΜΑ!!!!


screen-shot-2016-12-19-at-9-36-42-pm

και…
screen-shot-2016-12-19-at-9-30-15-pm

screen-shot-2016-12-19-at-9-53-25-pm

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ!!!

 ΑΙΜΑΤΑ….ΜΗΔΕΝ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!….

 


Δείτε τώρα τa ακόλουθα κλίπ απο τη πηγή μας, το κανάλι Russianvids:
Δείτε επίσης το κανάλι Free To Find Truth που μας έχει παράσχει κι αυτό μια ωραία ανάλυση….
 greeknewsondemand, revealedtheninthwave
Σχόλιο από The Secret Real Truth:


Η (ανα)δημοσίευση άρθρων – αναλύσεων και ερευνών δεν συνεπάγεται αυτομάτως την υιοθέτηση του συνόλου της συλλογιστικής των συγγραφέων ή την απουσία διαφωνιών. Αυτό που σημαίνει είναι ότι το άρθρο έχει κριθεί ενδιαφέρον και χρήσιμο να το διαβάσουν οι ενδιαφερόμενοι για τα θέματα που πραγματεύεται, προς όφελος της απαραίτητης δημόσιας συζήτησης.
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...