Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ Ν.Τ.Π Επιστημονικές Δικτατορίες και σκλαβιά ΆΛΝΤΟΥΣ ΧΑΞΛΕΫ


Άλντους Χάξλεϋ και όσα προφητικά προέβλεψε στο βιβλίο του ο θαυμαστός νέος κόσμος για την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ .

Οι κοινωνίες με την συναίνεση τους θα γίνουν εθελοντικά δούλοι , χωρίς καμία ελπίδα απελευθέρωσης τους, αφού θα τους αρέσει να είναι δούλοι

Ο ολοκληρωτισμός θα προκύψει από την καταστολή, τον έλεγχο της συμπεριφοράς και τη μετατροπή των ανθρώπων σε άβουλα ανελεύθερα όντα , ΠΩΣ ? ΜΕ καπιταλ κοντρόλ , κάρτες πλαστικού χρήματος , η καταργήσει των μετρητών , ο θαυμασμός δικτατόρων που το έχουν κάνει πράξη πχ Φιντελ Κάστρο και όλα αυτά με την συναίνεση της πλειοψηφίας , δλδ με τον έλεγχο του νου των ανόητων ,των ανημέρωτων, και αυτών που τους ενδιαφέρει μόνο το συμφέρων τους και έχουν χαμηλά η και καθόλου Εθνοπατριωτικά συναισθήματα .

Παράδειγμα: Δύο ανόητοι παρτάκιδες έχουν στην υποτιθέμενη δημοκρατία μας μεγαλύτερη αξία από τον εξυπνότερο και λογικότερο η πιο μορφωμένο άνθρωπο του κόσμου, ΑΠΛΑ γιατί έχουν δύο ψήφους και ο επιστήμονας μόνο μία . Ελέγχεις πολύ εύκολα την πλειοψηφία αυτών ταΐζοντας τους σανό και τάζοντας τους θα θα θα θα και τους παίρνεις εύκολα με το μέρος σου τους μεταβάλεις όλους με την θέληση τους σε δούλους.

Ταυτόχρονα φροντίζεις να τους κρατάς ζεστούς και φανατισμένους στο σύστημα με βίαιες διαδηλώσεις πορείες καταστροφές ,έτσι ώστε αν μην τολμήσει ο εξυπνότερος λογικότερος και μορφωμένος άνθρωπος να αντιδράσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο μέσω καναλιού Ακαρνάν και τα συμπεράσματα δικά σας ...https://www.youtube.com/watch?v=VlHYeTxwAt8

Πηγή: The Secret Real Truth
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...