Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

Η ΜΙΤ αλωνίζει στη ΘΡΑΚΗ! Δημοσίευσαν ΑΠΟΡΡΗΤΑ του Ελληνικού Στρατού...


Απίστευτο. Η τουρκόφωνη εφημερίδα ΒIRLIK, όργανο προπαγάνδας του Προξενείου της Κομοτηνής και της ΜΙΤ στη Θράκη, αποκαλύπτει απόρρητες κινήσεις του ελληνικού στρατού.

Σας παραθέτουμε το δημοσίευμα:

«H Ελλάδα εγκατέστησε αρχικά σε νησιά του Β.Αιγαίου αλλά και στο Μέσο και Νότιο Αιγαίο εκτοξευτήρες ρουκετών RM-70 των 122mm.

Εντύπωση προκαλεί η κινητικότητα που υπάρχει τις τελευταίες εβδομάδες σε περιοχές πλησίον της Τουρκίας.

Εκτοξευτήρες ρουκετών RM-70 που ήταν εγκατεστημένοι σε μερικές μονάδες του Δ΄Σ.Σ στην Δυτική Θράκη, κατά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, απομακρύνθηκαν από τα στρατόπεδα όπου βρισκόταν και εγκαταστάθηκαν ιδιαίτερα σε νησιά του Β. Αιγαίου αλλά και στο Μέσο και Νότιο Αιγαίο.

Αναφέρεται πως αιτία για αυτό ήταν οι εξελίξεις που υπάρχουν με την Τουρκία τις τελευταίες εβδομάδες, στις βραχονησίδες Ίμια. Σύμφωνα με πληροφορίες από κάποιες πηγές, αυτά τα όπλα που εγκαταστάθηκαν εκεί, θα παραμείνουν εκεί έως την άνοιξη».

Η Θράκη κινδυνεύει. Ήδη το έχουμε γράψει πάμπολλες φορές. Εξακολουθούμε να βλέπουμε όμως πως υπάρχει μία ‘χαλαρότητα’ σε κάποια πράγματα. Το Κράτος των Αθηνών ας βοηθήσει επιτέλους τους Ακρίτες μας, τους υπερασπιστές των Συνόρων μας. ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...