Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Η «ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ» δήλωση Οζάλ: «Δεν χρειάζεται πόλεμος με την Ελλάδα… Η βαθμιαία αποστολή εκεί τριών-τεσσάρων εκατομμυρίων φανατικών μουσουλμάνων αρκεί»!!


Οι Τούρκοι, χρησιμοποιούν πολλά από τα τεχνάσματα των αρχαιοελλήνων στρατηλατών, με τους υπνωτισμένους Έλληνες να μην αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει – Το “παίγνιον” της διάλυσης των κρατών από λαθρομετανάστες ισλαμιστές…

Ο Κίμων ο Αθηναίος, θαυμαστής του Φιλίππου, που αποτύπωσε τον θαυμασμό του σε βιβλίο, αναφερόμενος στα τεχνάσματα που χρησιμοποιούσε ο Φίλιππος για την κατατρόπωση του εχθρού, έγραψε και ότι πολλές φορές οι αντίπαλες πόλεις είχαν κατακτηθεί πριν εμφανισθούν τα μακεδονικά στρατεύματα στα τείχη τους.

Ο χρυσός, οι εκφοβισμοί και η πανουργία ήσαν μερικά από τα καταλυτικά όπλα του Μακεδόνα βασιλιά και καθιστούσαν κατ’ εκείνες τις περιπτώσεις- ανενεργές τις σάρισες.

Οι Τούρκοι, χρησιμοποιούν πολλά από τα τεχνάσματα των αρχαιοελλήνων στρατηλατών, με τους υπνωτισμένους Έλληνες να μη αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει (κάποιος μάλιστα αναγνώστης της στήλης είχε γράψει εδώ προ πολλού καιρού, ότι αν φέρνουν λεφτά οι Τούρκοι τουρίστες, ας στήσουμε και άγαλμα του Κεμάλ).

Μόλις τώρα άρχισαν να αντιλαμβάνονται οι ευρωπαϊκοί λαοί, ότι το «παίγνιον» της διάλυσης των κρατών με τους λαθρομετανάστες ισλαμιστές που κατακλύζουν τις ευρωπαϊκές χώρες, δεν θα είναι ευκόλως αντιμετωπίσιμο σε λίγο καιρό.

Ως και οι Αμερικανοί φοβούνται μήπως οι ισλαμιστές ξεπεράσουν τα όρια που τους έθεσαν και διαλύσουν όλη την Δύση.

Όλοι οι λαοί το κατάλαβαν, πλην του ελληνικού, διαπαιδαγωγημένου από την κα. Χριστοδουλοπούλου, ή τον κ. Παυλόπουλο, αλλά και από τους κ.κ. Δένδια και Κικίλια, αδιαφορούντες πλήρως ότι στις ΗΠΑ οι δεξαμενές σκέψεις, κυρίως ασχολούνται με τον ισλαμικό κίνδυνο, δημοσιεύοντες μάλιστα και χάρτες όπου τονίζεται πως η απόσταση από την Αφρική στην Κρήτη είναι μόλις 200 μίλια.

Στο παρόν σημείωμα, παραμερίζω τα άλλα και δημοσιεύω λίγα στοιχεία μόνον για την λεγόμενη «πολιτιστική» εξάπλωση των Τούρκων στην Βαλκανική με στοιχεία του κ. Ιωάννη Μιχαλέτου στο Rimse.

Η Τουρκία, αποστέλλει στα Σκόπια Τούρκους σπουδαστές και επισκέπτες ομιλητές ισλαμικής θεολογίας, μαζικά στη χώρα, με την περιοχή του Στίπ να διαθέτει περί τους 500 ετησίως, με κάλυψη των εξόδων τους από τη Άγκυρα, γεγονός που αποτελεί σημαντική πηγή εισερχόμενου συναλλάγματος για τα Σκόπια.

Οι ισλαμικές ΜΚΟ αποτελούν με τη σειρά τους αγωγό εισροής «Πράσινων κεφαλαίων» με τις γνωστότερες, όπως η Ελ Χιλάλ, η Μερχαμέτ και η Μπαμερίσιγια να διαθέτουν αρκετά μεγάλα ποσά και να απασχολούν μόνιμο προσωπικό σε διαρκή βάση.

Ταυτόχρονα επιδοτούν τον εισερχόμενο τουρισμό με τη συστηματική είσοδο Μεσανατολιτών, αλλά και Μαλαισιανών και Πακιστανών λεκτόρων, εισηγητών και ιμάμηδων που επισκέπτονται τη χώρα σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Επιπλέον η Τουρκική οργάνωση ΤΙΚΑ (Turkish International Cooperation and Development Agency), είναι εξαιρετικά δραστήρια στα Σκόπια με κύριο μέλημα τη χρηματοδότηση της «Οθωμανικής κληρονομιάς», αλλά και ισλαμικών θρησκευτικών φροντιστηρίων και βεβαίως τεμένων.

Συντηρεί εδώ και έτη το κολέγιο «Yaya Kemal» και αρκετά σχολεία πρωτοβάθμιας βαθμίδας. Επιπλέον χρηματοδοτεί το «διεθνές πανεπιστήμιο των Βαλκανίων», το οποίο εισάγει ευάριθμο αριθμό Τούρκων φοιτητών κάθε έτος καθώς και καθηγητών.

Το κολέγιο αυτό συνδέεται άμεσα με την πολύ γνωστή Τουρκική οργάνωση «IHH» (μέλη της οποίας ήσαν οι δήθεν σωτήρες των Παλαιστίνιων, με το Mavi Marmara (μόνο που οι Εβραίοι δεν αστειεύονται).

Κατά τα τελευταία έτη η Τουρκία έχει επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να χρηματοδοτήσει αναστυλώσεις Οθωμανικών μνημείων στις εξής περιοχές: Διδυμότειχο (Σύνορα με Τουρκία) / Ιωάννινα (Σύνορα με Αλβανία) / Θεσσαλονίκη (Σύνορα με Σκόπια & Βαλκανικό επίκεντρο) / Ρόδο (Σύνορα με Τουρκία) / Καβάλα (Σύνορα με Βουλγαρία).
Είναι αξιοσημείωτο ότι για έτερα Οθωμανικά μνημεία σε «μη-στρατηγικές περιοχές» δεν έχει υπάρξει ανάλογο ενδιαφέρον.

Επιπλέον σε ότι αφορά τη Θεσσαλονίκη ειδικότερα, η πόλη αποτελεί πρωταρχικό στόχο για το Τουρκικό κράτος λόγω της κομβικής της θέσης στο ευρύτερο πλάνο του λεγόμενου «πράσινου διαδρόμου» σε συνάρτηση με την ευκολία μετάβασης και εισόδου-εξόδου από τα σύνορα προς τα Βαλκάνια για ειδικότερα θέματα τακτικής φύσεως σε σχέση με τις Τουρκικές υπηρεσίες πληροφοριών.

Επιπλέον η ύπαρξη στη Θεσσαλονίκη ισχυρότατων δικτύων οργανωμένου εγκλήματος (Γεωργιανών, Κινέζων, Βουλγάρων, Σέρβων, Ρώσων, Αλβανών), αποτελεί μια ακόμη πτυχή του θέματος, καθότι είθισται τα κράτη που επιβουλεύονται και οργανώνουν μακροπρόθεσμες επιχειρήσεις διείσδυσης να εκμεταλλεύονται τα υπάρχοντα εγκληματικά δίκτυα, καθότι δωροδοκούνται εύκολα και αποτελούν δίοδο για τα τοπικά σώματα ασφαλείας, δημοτικές αρχές, και εν γένει τη πολιτικό-οικονομική ζωή του τόπου, τμήματα της οποίας μπορεί να έχουν επαφές με τις αναφερόμενες εγκληματικές ομάδες.

Είθε κάποιοι να καταλάβουν εγκαίρως. Αν δεν καταλάβουν αυτοί, θα καταλάβουν σίγουρα τα παιδιά τους.
Και δεν θα είναι σε θέση να διαμαρτυρηθούν.
Ο ΜακεδώνΤον κώδωνα του κινδύνου σε σχέση με τα σχέδια της Τουρκίας για το μεταναστευτικό και τις «καραβιές» λαθρομεταναστών που φθάνουν στη χώρα μας από αυτήν, κρούει ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ σε νέα παρέμβασή του.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, στις 20 Μαρτίου 2014:

Η εβδομαδιαία Τουρκική επιθεώρηση AKSΥON τευχ. 1000/3.2.2014 δημοσίευσε μία τρομακτική αποκάλυψη που επιβεβαιώνει κατά φοβερό τρόπο και αποκαλύπτει τον βρώμικο σχεδιασμό των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας και της κυβέρνησής της για την εκπόρθηση και ισλαμοποίηση της Ευρώπης και της Ελλάδος. Η δήλωση στο παρελθόν του Τούρκου Πρωθυπουργού Τουργκούτ Οζάλ ότι δεν χρειάζεται πόλεμος με την Ελλάδα για την εκ νέου κατάκτησή της αλλά απλώς και μόνο η βαθμιαία και μεθοδευμένη αποστολή «τριών τεσσάρων εκατομμυρίων φανατικών μουσουλμάνων» για την δημογραφική της αλλοίωση και την εθνοτική της στρέβλωση υλοποιείται όπως αποδεικνύεται από το δημοσίευμα με τον καλύτερο τρόπο. Ταυτοχρόνως το νεοοθωμανικό όραμα του ΥΠΕΞ Τουρκίας κ. Νταβούτογλου που ενστρερνίζεται πλήρως το κυβερνόν κόμμα του Τ. Ερντογάν βρίσκει την καλύτερη πρακτική του εφαρμογή στις αποκαλύψεις της τουρκικής επιθεώρησης.

Δημοσιεύεται λοιπόν στο τεύχος που αναφέραμε ότι η μεγαλύτερη μυστική Τουρκική υπηρεσία JITEM της τουρκικής στατοσυνοριοφυλακής είναι αυτή που κατ’ εντολή και με την έγκριση του Τ. Ερντογάν μεταφέρει σε καθορισμένες και ελεγχόμενες διαδρομές προς τις Τουρκικές ακτές του Αιγαίου και προς τον Έβρο και με πληρωμένους «υπαλλήλους»-δουλεμπόρους χιλιάδες μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες προς τη χώρα μας με σκοπό την επίτευξη των σχεδιασμών του μουσουλμανικού τόξου που προωθεί με τεράστια κονδύλια η Σουνιτική ναυαρχίδα της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ. Είναι εκπληκτικό το γεγονός που αναφέρεται στο δημοσίευμα ότι η Τουρκική ακτοφυλακή δεν έχει κανένα δικαίωμα να επέμβει σε αυτές τις επιχειρήσεις της JITEM αλλά αντιθέτως έχει ρητές εντολές της τουρκικής κυβέρνησης να συνδράμει τις διαδικασίες και μάλιστα να προκαλεί «ατυχήματα» στην ακτογραμμή των χωρικών υδάτων της πατρίδος μας για να εξαναγκάζει τους Έλληνες λιμενοφύλακες να μεταβάλουν τις επιχειρήσεις αποτροπής εισόδου παρανόμων μεταναστών στην χώρα σε επιχειρήσεις διασώσεως κινδυνευόντων παρανόμων μεταναστών στην θάλασσα.

Είναι τόσο αδίστακτοι δε ώστε για να δημιουργείται κλίμα συμπαθείας και να απομονώνονται φωνές εθνικού συναγερμού για την επιχειρούμενη επέλαση των Μουσουλμάνων καταληψιών της Χώρας που θα υλοποιήσουν το νεοοθωμανικό όνειρο να πνίγουν γυναίκες και παιδιά στα νερά του Αιγαίου αφού τους στοιβάζουν σε σαπιόβαρκες χωρίς σωσίβια και καμμία σχετική υποδομή. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει η αποκαλυπτική αυτή έρευνα της τουρκικής επιθεωρήσεως κάθε χρόνο περίπου 150.000 παράνομοι μετανάστες από πολλές μουσουλμανικές χώρες της Ασίας και της υποσαχάριας και Βόρειας Αφρικής που φθάνουν στην Τουρκία μόνο με την δήλωση της Μουσουλμανικής τους πίστεως συγκεντρώνονται από την JITEM και προωθούνται βάσει συγκεκριμένου προγράμματος και σχεδιασμού. Το οργανωμένο αυτό κύκλωμα των μυστικών Τουρκικών υπηρεσιών και της Τουρκικής κυβέρνησης άρχισε να λειτουργεί κατά το δημοσίευμα από το 1993 και μετά το 2001 τα κύμματα των παρανόμων μεταναστών έγιναν κυριολεκτικά ποτάμι με σκοπό να πνίξουν την εθνική ομοιογένεια της Ελλάδος και να ισλαμοποιήσουν την Ευρώπη.

Σημαντικό στρατηγείο της μυστικής τουρκικής υπηρεσίας JITEM που έχει την ευθύνη για την προώθηση στα Τουρκικά παράλια του Αιγαίου και την παράνομη διαπόρθμευση στην Ελλάδα βρίσκεται στην πόλη του Αιδινίου, λίγα χιλιόμετρα ανατολικά της Σμύρνης. Εκεί καταστρώνονται τα τελικά σχέδια και τα μέσα προωθήσεως του δολίου αυτού σχεδιασμού της Σουνιτικής Τουρκίας. Από το 2005 όπως απεκάλυψε ανώτατος πρ. αξιωματικός της Τουρκικής μυστικής υπηρεσίας JITEM στην τουρκική επιθεώρηση AKSYON όλη η επιχείρηση τελεί υπό την άμεση επιτήρηση του Τούρκου Πρωθυπουργού και για να θολώνονται τα νερά η Τουρκική διπλωματία έχει πάρει σαφείς εντολές να συκοφαντεί την χώρα μας στα διεθνή φόρα ότι δήθεν στην Ελλάδα διατηρούνται στρατόπεδα τρομοκρατών του ΠΚΚ και εκπαιδεύονται τρομοκράτες για να περάσουν στην Τουρκία σε μια παμπόνηρη εξίσωση της αποκαλυπτομένης πλέον εκστρατείας αλλοίωσης του πληθυσμού της χώρας μας και εξισλαμισμού της ορθόδοξης Ελλάδας και κατ’ επέκτασι της χριστιανικής Ευρώπης. Το ίδιο οργανωμένο σχέδιο εφαρμόζεται από την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ με «εκτελεστές» τις ισλαμικές κυβερνήσεις της Λιβύης και της Τυνησίας που φρόντισαν να εγκαταστήσει το Σιωνιστικό λόμπυ της Δύσεως με κατεύθυνση τις ιταλικές ακτές και με εφαρμογή του ιδίου σχεδιασμού.

Εχω αποδείξει με συγκριτική μου μελέτη που κυκλοφορείται στο διαδίκτυο ότι το Ισλάμ αποτελεί πολιτικοστρατιοοικονομικό σύστημα και όχι ασφαλώς αποκάλυψη του Θεού ασύμβατο πλήρως με τις έννοιες του Ευρωπαικού κεκτημένου και της Δημοκρατίας και εκφραστικότατο για την επιβολή θρησκευτικού ολοκληρωτισμού και επομένως οι λογής λογής «χρήσιμοι ηλίθιοι» όπως τους αποκαλούν οι ίδιοι οι Μουσουλμάνοι που συνοδοιπορούν είτε αργυρώνητοι από το σουνιτικό μουσουλμανικό μπλόγκ, είτε ελαυνόμενοι από εμπάθεια κατά της Χριστιανικής των ταυτότητος και που αφελώς πιστεύουν ότι δυνάμει του δόγματος «ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου» γεμίζοντας την Ελλάδα τζαμιά του Ισλάμ με το ψευδοπρόταγμα του δήθεν ευρωπαικού ουμανισμού και των δικαιωμάτων του ανθρώπου στα οποία ασφαλώς δεν ανήκουν η παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και της εθνικής μας ιδιοπροσωπείας, θα «αποσκορακίσουν» επί τέλους την Ελληνορθοδοξία, θα βρεθούν με το μαχαίρι στο λαιμό όταν θα ξυπνήσουν από την παράκρουση στην οποία τελούν σήμερα.

Γιατί όλοι αυτοί δεν εκτιμούν την πραγματική ελευθερία που ο Χριστιανισμός επαγγέλεται και υλοποιεί καθημερινώς και για να τον γκρεμίσουν δίνουν ιθαγένεια με τον άθλιο νόμο Ραγκούση ή αναλύονται σε δάκρυα στα τηλεοπτικά παράθυρα για την δήθεν σκληροκαρδία των Ελλήνων συνοριοφυλάκων και μετά βέβαια τρώνε αδιατάρακτοι την «μπριζόλα» τους στο οβελιστήριο της επιλογής τους που απρόσκοπτα και αδιαμαρτύρητα λειτουργεί εν μέσω της Μ. Σαρακοστής. Γιά να δούμε όμως αν ο μη γένοιτο επιτρέψει ο Θεός για την πολλή μας κακότητα να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός του σουνιτικού μπλόκ θα τολμούν όλοι αυτοί να παραβιάζουν την νηστεία του Ραμαζανίου και να διατηρούν τις κεφαλές των επί των ώμων των;

Τέλος οφείλω να συγχαρώ δημόσια τον εκλεκτό συναγωνιστή συγγραφέα Τουρκολόγο Δημοσιογράφο κ. Ν. Χειλαδάκη φίλο και αδελφό, διότι ασχολήθηκε και παρουσίασε έντονα αυτό το τρομακτικής σημασίας θέμα.

Πειραιεύς, 20 Μαρτίου 2014
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ


agioritikovima.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...