Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Συνέβη στη Χίο! Σέρνουν στον εισαγγελέα ιδιοκτήτη ταβέρνας που έριξε στον αέρα για να σώσει το μαγαζί του από λαθρομετανάστες

Freepen.gr - Απόντος του κράτους αρχίζουμε πλέον να ζούμε στην πράξη όλα όσα φοβόμασταν.

Όπως αναφέρει το ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΙΟΥ ένας ιδιοκτήτης ταβέρνας αναγκάστηκε να κάνει ρήση της κυνηγετικής του καραμπίνας ρίχνοντας στον αέρα στην περιοχή της Ιχθυόσκαλας, λίγα μέτρα μακρύτερα από τον καταυλισμό της Σούδας. 

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Κυριακής ξεκίνησαν επεισόδια ανάμεσα σε Αφγανούς και Αλγερινούς λαθρομετανάστες για άγνωστους λόγους. Ωστόσο τα επεισόδια επεκτάθηκαν στη γύρω περιοχή με αποτέλεσμα ομάδα μεταναστών να κινηθεί προς ταβέρνα της περιοχής. 

Τρομοκρατημένοι οι θαμώνες εγκατέλειψαν άμεσα το κατάστημα ενώ ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας όπλισε την κυνηγετική του καραμπίνα ρίχνοντας βολές στον αέρα με σκοπό να αποτρέψει την είσοδο των λαθρομεταναστών στο κατάστημά του και να σώσει την επιχείρησή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ συνολικά έριξε 5 βολές στον αέρα με αποτέλεσμα να συλληφθεί λίγη ώρα αργότερα από το Λιμεναρχείο, στο κρατητήριο του οποίου θα παραμείνει μέχρι τη Δευτέρα το πρωί οπότε και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου.

Να σημειωθεί ότι από τα επεισόδια τραυματίστηκαν 6 άτομα που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Χίου ένας εκ των οποίων φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι του.

Το ρεπορτάζ του ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΙΟΥ δεν αναφέρει τίποτε για συλλήψεις και προσαγωγές των ταραχοποιών λαθρομεταναστών.

Πιθανό συμπέρασμα; Ο Ελληνας μόνιμος - νόμιμος φορολογούμενος πολίτης σύρεται στον εισαγγελέα γιατί τόλμησε να σώσει το βιός του μη έχοντας άλλο τρόπο να αμυνθεί εκεί που τον οδήγησε το κράτος, οι λαθρομετανάστες - παράνομοι, που όποια ώρα θέλουν ξεσηκώνουν τον κόσμο, δεν οδηγήθηκαν πουθενά.freepen.grΣχόλιο από The Secret Real Truth: 


Άλλη μια φορά μούγκα τα συστημικά ΜΜΕ όπως πάντα ...
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...