Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Γινήκαμε …ἀμέρικαν μπάρ;

 Γινήκαμε ...ἀμέρικαν μπάρ;
Παρακαλώ την προσοχή του κοινού…

Είναι κάνας μήνας τώρα, που πάνε κι’ έρχονται εδώ στο Στρασβούργο, δικαστές και εισαγγελείς απ’ όλη την Ευρώπη, για την συμμετοχή τους σ’ ένα συνέδριο, σχετικά με την …τρομοκρατία.
Ο ανήσυχος, όμως, ρεπόρτερ που …«κωλοτρίβεται» πέριξ του συνεδρίου και συχνάζει εκεί όπου αυτά τα φυντάνια της ευρωπαϊκής δικαιοσύνης πίνουν τον καφέ τους, άκουσε και μεταφέρει:

*Κύπριο υψηλόβαθμο δικαστή να λέει ότι ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την νήσο Κύπρο, καθ’ όσον ο Αναστασιάδης προωθεί λύση επιζήμια για το Κυπριακό, επειδή οι Αμερικανοί του έχουνε τάξει το …Νόμπελ Ειρήνης για το 2017, αν τα καταφέρει.
* Έλληνα Εισαγγελέα περιοπής, που πρόσφατα τοποθετήθηκε επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής στην Ελλάδα, να διαβεβαιώνει χαμογελαστά τους συνδαιτημόνες του ότι, την Ελλάδα δεν την κυβερνά ο Τσίπρας αλλά οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες μέσω της ΕΥΠ.

*Ελληνα υψηλόβαθμο δικαστή ν’ αποκαλύπτει ότι, το τουρκικό προξενείο της Θράκης , λειτουργεί πλέον ως τράπεζα και δανείζει τους εκπροσώπους της Μουσουλμανικής Μειονότητας, για ν’ αγοράζουν κοψοχρονιά σπίτια χρεωμένων Ελλήνων.

Ο ανήσυχος ρεπόρτερ, αυτά τα άκουσε και ας μην τον πιστεύουν.
Εσείς τι ακριβώς λέτε;
Έχουν κάποιαν βάση;
Μην γίνουμε και αμέρικαν μπάρ δηλαδή.


https://youtu.be/_sMe_TbWd20Ῥούσσης Νῖκος


filonoi.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...