Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Η κρυστάλλινη σφαίρα του Σάμπατο


Όταν το 322 αποτύπωμα σηματοδότησε την τύχη του ενός την 8η ημέρα

Ως υπενθύμιση:

“TILL TIME IN HIS DEATH – STRUGGLE GROANS”

Το TIME (ΧΡΟΝΟΣ) είναι ένα εβδομαδιαίο ειδησεογραφικό Αμερικανικό περιοδικό. το πρώτο τεύχος του οποίου δημοσιεύθηκε στις 3.3.1923. Το όλο θέμα ήταν μόνο 32 σελίδες, συμπεριλαμβανομένων του εμπροσθόφυλλου και του οπισθόφυλλου.

Δημιουργήθηκε από τον Briton Hadden (hades – Άδης) και τον Henry Luce (lucifer – εωσφόρος). Οι οποίοι ήταν συμμαθητές στο Yale. Δηλωμένοι φασίστες και σατανιστές.
η λίστα των μελών της Scull and bones του 1920

Στη λίστα των εισηγμένων μελών αναφέρονται τα ονόματα των Briton Hadden και Henry Robinson Luce.

_________________________________________________________________________________

Απ.Ιω 6,8 Και είδα, και ιδού ίππος χλομός, και αυτός που κάθεται πάνω του έχει όνομα ο Θάνατος, και ο Άδης ακολουθούσε μαζί του. Και τους δόθηκε εξουσία πάνω στο ένα τέταρτο της γης, για να σκοτώσουν με ρομφαία και με λιμό και με θάνατο και από τα θηρία της γης.


Και είδα…. Το ρολόι δείχνει πάντα 8

έτσι όπως φαίνεται στη λίστα των μελών……


Το Α → 322 αρχή του κειμένου
Και το Ω → 119 στο τέλος του κειμένου

To Crystal Ball Sabato είναι ένα ελεύθερο (?), ακομμάτιστο (?) εβδομαδιαίο διαδικτυακό ενημερωτικό πολιτικό δελτίο και ιστοσελίδα, που αναλύει την τρέχουσα αμερικανική πολιτική και προβλέπει την εκλογική έκβαση – τα τελικά αποτελέσματα, της Βουλής των Αντιπροσώπων, της Γερουσίας και των προεκλογικών εκστρατειών για την προεδρία των ΗΠΑ. Το Crystal Ball, ως έκδοση του Κέντρου Πολιτικής του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια, ιδρύθηκε από τον πολιτικό αναλυτή Λάρι Σάμπατο, (ελεύθερο και ακομμάτιστο!) υποστηρικτή της Χίλαρι Κλίντον και του Δημοκρατικού Κόμματος, και τον Ρόμπερτ Κέντ Γκούτς, Καθηγητή Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια.

[E]lectoral – [Ε]κλογές 322
προβλέποντας τις ψήφους των εκλεκτόρων (Electoral Votes) στις 7/11/2016


https://youtu.be/YjwQjdpUIHE

Τελικά η κρυστάλλινη σφαίρα του Σάμπατο όντως έσπασε;

11/9 [9/11] → 322 ο θάνατος μίας πολιτικής καριέρας, ότι παραμείνει θα είναι η μουτζούρα του δακτυλικού αποτυπώματος… 232 …

Η αλήθεια βρίσκεται στο Α και το Ω, στο προφορικό και στο κείμενο.
1ον προφορικά, 2ον με είδωλο (χάρτης), 3ον με κείμενο


προσοχή στην ΩΡΑ – ΧΡΟΝΟΣ


Για όσους παρακολούθησαν το παραπάνω βίντεο, Η ΩΡΑ – ΧΡΟΝΟΣ 8:00 [pm MT] εμφανίζεται ενώπιον και των 3 μαρτύρων….

Το Εκλεκτορικό Κολλέγιο (Electoral College) είναι πολιτικός θεσμός των ΗΠΑ, μέσω του οποίου εκλέγεται ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ κάθε τέσσερα χρόνια

http://www.cnn.gr/reportaz/video/7312/ekloges-hpa-2016-ti-einai-to-kolegio-ton-eklektoron

332+216= 548 !!!!!

γιατί 332 (=8 χρόνος) ψήφοι στην Κλίντον αφού για το 2016 οι Εκλέκτορες (Electors) αριθμούν 538;
Γιατί 10 παραπάνω;

CBS NEWS November 9, 2016, 7:44 AM

http://www.cbsnews.com/news/hillary-clinton-privately-concedes-in-phone-call-to-donald-trump/?ftag=CNM-00-10aab7e&linkId=30966476
….. Hillary Clinton called president elect Donald Trump to concede at about 2:30 a.m., but gave no speech and put out no public statement Tuesday night after her stunning defeat. Now, supporters are awaiting her speech Wednesday at 10:30 E.T…..
H Χίλαρι Κλίντον κάλεσε τον εκλεγμένο Πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ ώστε να τον αναγνωρίσει, στις 02.30 π.μ. περίπου, αλλά την Τρίτη το βράδυ μετά την καταπληκτική ήττα της, δεν προέβη σε καμία δημόσια ομιλία ή σε κάποια δήλωση. Τώρα, οι υποστηρικτές αναμένουν την ομιλία της την Τετάρτη στις 10:30 (Eastern time)

2:30 + 8 = 10:30

Αποδέχεται τις εκλογές της 8ης στις 9 Νοεμβρίου στις 2:30 πμ …. 11/9 02.30 →1.1923.0

https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_presidential_election,_2016

τι μας δίνουν τα στοιχεία στον παραπάνω πίνακα των προεδρικών εκλογών
Ντόναλντ Τράμπ Χίλαρι Κλίντον

Εκλεκτορική ψήφος 306 232 → 322
Διεξαγωγή Πολιτ. 30 + ME-02 20 + DC → 30- 02-20 →322

η Κλιντον στα μωβ κάνει την δημόσια εμφάνισή της και βγάζει λόγο.


Το μωβ είχε μία συμβολική χροιά για τα μέλη του κινήματος τις ονομαζόμενες «Σουφραζέτες». Φορούσαν μωβ ως σύμβολο της αξιοπρέπειας , πράσινο για την ελπίδα και λευκό για την αγνότητα.


https://youtu.be/khK9fIgoNjQ

Για κάποιους το μωβ ως συνδυασμός του κόκκινου και του μπλέ (τα αντίπαλα κόμματα) είναι συμβολισμός της ενότητας των ΗΠΑ. Σε αντίθεση με το εξώφυλλο του περιοδικού TIME που ανακοινώνει τον Τράμπ ως Πρόεδρο των Διαιρεμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Για άλλους το μωβ, σε συνδυασμό με την ομιλία της Χίλαρη μετά την ήττα της, αποτελεί προειδοποίηση.
Το συγκρίνουν μάλιστα με την έγχρωμη επανάσταση.

Ένας όρος που χρησιμοποιείται ευρέως σε όλο τον κόσμο από τα μέσα ενημέρωσης για να περιγράψει διάφορες σχετικές κινήσεις που αναπτύχθηκαν σε διάφορες κοινωνίες στην πρώην Σοβιετική Ένωση τα Βαλκάνια και ορισμένες περιοχές της Μέσης Ανατολής στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Οι συμμετέχοντες στις έγχρωμες επαναστάσεις έχουν χρησιμοποιήσει ως επί το πλείστον μη-βίαιη αντίσταση, που ονομάζεται επίσης πολιτική αντίσταση. Μέθοδοι όπως διαδηλώσεις, απεργίες, πορείες διαμαρτυρίες, έχουν ως σκοπό την υποστήριξη της Δημοκρατίας, καθώς και την πίεση εναντίον των κυβερνήσεων που θεωρούνται διεφθαρμένες ή / και αυταρχικές, για ουσιαστικές αλλαγές. Αυτές οι κινήσεις γενικά υιοθετούν ένα συγκεκριμένο χρώμα ή ένα λουλούδι ως σύμβολό τους. Στις έγχρωμες επαναστάσεις σημαντικό ρόλο στη δημιουργία μη βίαιης αντίστασης, αναλαμβάνουν οι μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) και ιδιαίτερα οι ακτιβιστές φοιτητές.

Μία τέτοια επανάσταση ήταν η μωβ επανάσταση του Ιράκ. Ο όρος χρησιμοποιήθηκε από τον Τζορτζ Μπους (νεότερο) για να περιγράψει τον ερχομό της δημοκρατίας στο Ιράκ μετά τις ιρακινές εκλογές του 2005. Το όνομα προέρχεται από το χρώμα που έβαφαν το δείκτη δάχτυλο των ψηφοφόρων προς αποτροπή δόλου πολλαπλών ψήφων. Ο όρος εμφανίστηκε για πρώτη φορά λίγο μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2005 σε διάφορα ιστολόγια και κύρια άρθρα ατόμων που υποστήριζαν την εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ. Ο όρος έλαβε ευρύτερη χρήση κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Τζορτζ Μπους στις 24 Φεβρουαρίου του 2005 στη Μπρατισλάβα, για μια σύνοδο κορυφής στην οποία παραβρέθηκε και ο Βλαντιμίρ Πούτιν . Ο Μπους είχε δηλώσει τότε: «Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει γεγονότα ορόσημο στην ιστορία της ελευθερίας: την Επανάσταση των Ρόδων στη Γεωργία, την Πορτοκαλί Επανάσταση στην Ουκρανία, και τώρα, τη Μωβ Επανάσταση στο Ιράκ».

Ήδη αμέσως μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ, παρατηρήθηκαν πρωτοφανείς διαδηλώσεις. Ο χρόνος θα δείξει….


filarianna1


http://www.agnosto.gr/index.php?topic=205.msg900#msg900


katohika.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...