Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Χααρπόσυνα τα νέα!


Tον καιρό της Ελλάδας δεν μπορεί να μας τον πάρει κανείς! Το είπε και ο Τσίπρας, το λέει και ο Στραβελάκης του real.fm που έχει ένα κόλλημα με τον καιρό, αλλά… όχι όσο θα έπρεπε…
Το ότι δεν γράφουμε κάθε μέρα για τους ψεκασμούς και τη λειρουργία του HAARP δεν σημαίνει ότι αυτά σταμάτησαν. Γράφουμε όποτε μπορούμε ή μάλλον… όποτε δεν μπορούμε άλλο!
  • Να περιμένεις βδομάδες να βγει σωστός ήλιος και μόλις σκάσει μύτη να στον κλέβουν κι ας έχει μείον και χιόνια έξω.
  • Να θες να κοιμηθείς σε σωστά επίπεδα και το βουητό να μην σε αφήνει. Και μην μου πει κανείς ότι τα φαντάζομαι ή γέρασα κι έχω εμβοές, γιατί νέα παιδιά παραπονιούνται ότι γανιάζουν να κοιμηθούν το βράδυ από βουητό και ξυπνούν κατάκοπα. Οι συχνότητες ουρλιάζουν εσωτερικά στο αυτί και δεν υπάρχει τρόπος να τις απομονώσεις εκτός κι αν θωρακίσεις το σπίτι ολόκληρο έναντι των διαφόρων συχνοτήτων. Κοστοβόρο και θέλει και σωστή μελέτη.
  • Κακή διάθεση, κακός διαλογισμός, όρεξη για δράση μηδέν – τα μέτρα και τα μνημόνια περνούν πιο εύκολα ταυτόχρονα με επίθεση στο νευρικό σύστημα των Ελλήνων. Είναι η “νέα εποχή” ελέγχου πληθυσμών για την οποία είχε κάνει λόγο ο ένας και μοναδικός Μπρεζίνσκι από την δεκαετία ’70, στο βιβλίο του Between Two Ages. Καλά… τι κάνουν όλοι οι δημοσιογράφοι μας και οι αναλυτές μας; Καλά ευχαριστώ!
Τώρα, αυτά που δείχνουν σήμερα οι εικόνες τις ΝΑΣΑ είναι από αυτές που θες να δημοσιεύσεις και να πεις: Πες μου ότι σου φαίνονται νορμάλ, για να σου πω ότι δεν είσαι!
Μέσα από τα σύννεφα, ασταμάτητα αεροψεκασμοί και HAARP, διαλύουν εμάς και τον πλανήτη…
Μέσα από τα σύννεφα, ασταμάτητα αεροψεκασμοί και HAARP, διαλύουν εμάς και τον πλανήτη…
Γενικώς τα νέα είναι Χααρπόσυνα! Παρατείνονται τα μνημόσυνα και οι πολιτικές λιτότητας, παρατείνεται και η εγ-κλιματική η ρουφιάνα η αλλαγή, αλλά παρατείνεται και ο ψυχοτρονικός πόλεμος εναντίον μας!

Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ για τη διακριτική συμβολή τους στην εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Δεν το λέω εγώ, το έχει πει ο άλλος μοναδικός και κολλητός του Μπρεζίνσκι , ο Ροκφέλερ, που είναι παρέα στην Τριημερή Επιτροπή, της οποίας δημιουργός είναι η γερασμένη και βαμπιριασμένη μούρη του!nea.allnewz.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...