Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Επιβεβαιώνεται και επίσημα ότι ο ύποπτος του Βερολίνου έπεσε νεκρός στο Μιλάνο


Ο Τυνήσιος έδωσε μάχη με αστυνομικούς και τραυμάτισε έναν

Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Μάρκο Μινίτι δήλωσε ότι η αστυνομία αντέδρασε σκοτώνοντας τον 'Αμρι την περασμένη νύχτα, λίγο μετά τις 3, έξω από το Μιλάνο.

«Μίλησα προσωπικά με τον αστυνομικό Κρίστιαν Μόριο, που τραυματίσθηκε, και τον ευχαρίστησα για τον επαγγελματισμό του».

«Η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο και τις επόμενες ημέρες θα τον επισκεφθώ στο νοσοκομείο», πρόσθεσε ο υπουργός.

«Χάρη στην ενέργειά του, οι Ιταλοί θα μπορέσουν να περάσουν πιο ήσυχα Χριστούγεννα», τόνισε ο Μινίτι ευχαριστώντας όλα τα σώματα ασφαλείας, «για τα οποία η Ιταλία πρέπει να είναι υπερήφανη».

Η επιχείρηση αυτή, σύμφωνα με τον Ιταλό υπουργό Εσωτερικών δείχνει ότι το σύστημα, στο σύνολό του, είναι αποτελεσματικό.

Ο ύποπτος ως δράστης της επίθεσης στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου σκοτώθηκε τη νύκτα στο Μιλάνο αφού τράβηξε όπλο κατά ιταλού αστυνομικού που του ζήτησε την ταυτότητά του, δήλωσε ιταλική αστυνομική πηγή.

Ιταλική αστυνομική περίπολος σταμάτησε τον 24χρονο Τυνήσιο Άνις Άμρι για έλεγχο στοιχείων ταυτότητας ρουτίνας κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Sesto San Giovanni στο Μιλάνο στις 3:30 τοπική ώρα. Πυροβόλησε και τραυμάτισε αστυνομικό, πριν σκοτωθεί ο ίδιος.

Δικαστική πηγή δήλωσε ότι η ιταλική αστυνομία είχε πληροφορίες ότι ο ύποπτος μπορεί να κυκλοφορούσε στην περιοχή αυτή του Μιλάνου. Αναγνωρίσθηκε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα.newsbeast
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...