Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

Η Τουρκία του Ερντογάν σ΄ ένα γράφημα κι ένα χάρτη! “Νύχτες Κρυστάλλων” και περίεργες συμπτώσεις


Η Τουρκία του Ερντογάν σ΄ ένα γράφημα και σ΄ ένα χάρτη. Και τα δύο κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνουν ότι απέναντί μας έχουμε μια χώρα που βαδίζει στο σκοτάδι. Αυτό την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη.

Στο γράφημα προκύπτει μια συσχέτιση της “απληστίας” του Ερντογάν να γίνει “πρόεδρος-αυτοκράτορας”, με την αύξηση των βομβιστικών επιθέσεων και των θυμάτων που αυτές προκαλούν. Να ΄ναι απλά σύμπτωση,ότι από το 2015 που ξεκίνησε η προσπάθεια Ερντογάν να συγκεντρώσει όλες τις εξουσίες στα χέρια του, αυξήθηκαν και οι πολύνεκρες βομβιστικές επιθέσεις.

grafima_turkey

Στον χάρτη οι περιοχές που από χθες τουρκικός όχλος, πιστοί του Ερντογάν και ακροδεξιοί Γκρίζοι Λύκοι, ξεχύθηκαν στους δρόμους και επιτέθηκαν σε γραφεία του φιλοκουρδικού HDP, αλλά και σ΄ άλλους “στόχους” που έχουν σχέση με Κούρδους. “Νύχτα Κρυστάλλων” σαν κι αυτές που έκαναν οι ναζί, αλλά έχουν κάνει και οι Τούρκοι . Οι Έλληνες το γνωρίζουμε καλά.

xartis


Προσθέστε και την είδηση για καταστροφή 892.000 σχολικών βιβλίων και βγάλτε συμπέρασμα για τη χούντα του Ερντογάν.Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...