Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016

«Θα μας σκότωναν οι τσιγγάνοι»! Συγκλονισμένοι οι πυροσβέστες από την αιματηρή επίθεση


Τον τρόμο έζησαν δύο πυροσβέστες που κλήθηκαν για κατάσβεση πυρκαγιάς σε παράγκες που μένουν Ρομά, κοντά στο νοσοκομείο του Πύργου Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, δύο οικογένειες τσιγγάνων άρχισαν να τσακώνονται για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

Η κόντρα ανάμεσα σερ δύο οικογένειες για τα μάτια μας γυναίκας της φυλής, οδήγησε στα άκρα. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, άτομα από καταυλισμό Ρομά στην περιοχή της Κεραίας Πύργου πήγαν στον άλλο καταυλισμό και έβαλαν φωτιά.

Όταν έφτασαν οι πυροσβέστες - σχετικά γρήγορα μιας και η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής - η κατάσβεση της φωτιάς τους χαλούσε τα σχέδια της ολοκληρωτικής καταστροφής για λόγους αντεκδίκησης και έτσι επιτέθηκαν στους πυροσβέστες για να τους αποτρέψουν.

Οι πυροσβέστες πάντως, που τη γλίτωσαν με μικροτραυματισμούς, δήλωσαν πως τρόμαξαν πολύ καθώς οι τσιγγάνοι ήταν εξαγριωμένοι και επιτέθηκαν τόσο στο πυροσβεστικό όχημα το οποίο κατέστρεψαν όσο και στους ίδιους που μάταια προσπαθούσαν να τους ξηγήσουν πως απλά κάνουν τη δουλειά τους.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Πύργου που συνεργάστηκαν με το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Πύργου, έφτασαν στα ίχνη των δραστών και στον εντοπισμό και τη σύλληψη τους το απόγευμα των Χριστουγέννων μετά από καταδίωξη στη οδό Αλφειού.

Ο ένας από τους δύο δράστες που συνελήφθησαν, κατά την προανάκριση εξήγησε γιατί έγιναν όλα και απέδωσε το περιστατικό στην ερωτική αντιζηλία που υπήρχε.

Η υπόθεση θα λάβει το δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ αναζητείται και ο δεύτερος δράστης του εμπρησμού και της επίθεσης στους δύο πυροσβέστες.
newsbomb.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...