Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΑ;

ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ..."ΞΕΦΥΓΑΝ"! Ο Δήμαρχος Λέσβου : «Oχι μόνο να φιλοξενούμε τους πρόσφυγες, αλλά να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας… με πάντρεμα πολιτισμών»!
Δείτε δυο αποσπάσματα, από την ΕΝΤΕΛΩΣ Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η ομιλία του Δημάρχου Λέσβου, στην σύνοδο κορυφής για το προσφυγικό στο Βατικανό...
(ΑΡΑ ΓΕ, ΟΙ ΤΟΣΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΙ ΛΕΣΒΙΟΙ, ΠΟΥ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ Λ Α Ι Λ Α Π Α, ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΞΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥΣ; ΕΣΤΩ ΤΩΡΑ; ΜΗΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΖΕΙ ...ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ; "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ")

Στην Ετήσια Σύνοδο Κορυφής, με θέμα: «Ευρώπη, οι Πρόσφυγες είναι αδέλφια μας», που πραγματοποιήθηκε στις 9 & 10 Δεκεμβρίου 2016 στο Βατικανό, με πρωτοβουλία της Ακαδημίας του προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Πάπα Φραγκίσκου, συμμετείχε και ήταν ομιλητής ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση.

Την πρώτη ημέρα των εργασιών της Συνόδου, ο κ. Γαληνός, στην ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων, ότι η συμμαχία των πόλεων, πρέπει να διευρυνθεί για να καλύψει το έλλειμμα πολιτικής βουλήσεως που παρατηρείται από τις ηγεσίες των Ευρωπαϊκών κρατών.

Επίσης, αναφέρθηκε αναλυτικά στις ιδιαιτερότητες του προσφυγικού στην Λέσβο, εστιάζοντας στις σημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το νησί, ενώ επεσήμανε και τα προβλήματα που απορρέουν από τη σημερινή συνθήκη Ε.Έ. – Τουρκίας.

Ο Δήμος Λέσβου σε δελτίο τύπου, που έστειλε σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ, Ε Κ Ρ Υ Ψ Ε, όπως ήταν φυσικό, όλα αυτά που είπε για τους πρόσφυγες και την Λέσβο ο Δήμαρχος Σπύρος Γαληνός...

Την ώρα που οι αφίξεις προσφύγων και μεταναστών ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΩΣ, την ώρα που στην Λέσβο είναι εγκλωβισμένοι πάνω από 6.500 μετανάστες και πρόσφυγες, την ώρα που αυξάνονται οι ΚΛΟΠΕΣ και η ΒΙΑ μεταξύ μεταναστών, ο Δήμαρχος Λέσβου ...ονειρεύεται (!!!) να ενταχθούν στην κοινωνία μας οι πρόσφυγες, αλλά και να παντρέψουμε τον Λεσβιακό πολιτισμό, με τους πολιτισμούς τρίτων χωρών…

Ο λαός της Λέσβου, που ΟΛΟΙ ΔΙΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΕ, ας βγάλει τα συμπεράσματα του….

[Ο κος Γαληνός δεν ήταν αυτός, που πριν από μερικούς μήνες είχε δώσει διορία μιας εβδομάδος(!) στην κυβέρνηση, ότι αν δεν αποσυμφορηθει η Λέσβος, θα κλείσουν οι εγκαταστάσεις στον 'Καρά Τεπέ'; Αυτή η διορία ακόμα ισχύει.. επ αόριστον μάλλον….

Και επειδή σε ανάρτηση του, στο προσωπικό του 'facebook', μας λέει συκοφάντες και ότι παραπληροφορούμε τον κόσμο, δείτε ποιο είναι πραγματικά το όνειρο του Δήμαρχου μας για την Λέσβο και τους μετανάστες…….. Γιατί εμείς στο 'Lesvospost.com', πάντα λέμε ότι βλέπουμε….

Αδιάψευστος μάρτυρας ευτυχώς, είναι η εικόνα από το Βατικανό…

Και πάντα υπογράφουμε με το ονοματεπώνυμο μας Στεφάνου Γεώργιος (Δ/ντης- Αρχισυντάκτης lesvospost.com)]https://youtu.be/Z09k0dxL2wEodysseiatv
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...