Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

Η επικίνδυνη αφύπνιση του σκατοψυχη …


Παίρνουμε λίγο λάσπη και με αυτή δημιουργούμε μια κανάτα…

Παίρνουμε λίγα ξύλα και δημιουργούμε μια ρόδα για ένα καρο …

Παίρνουμε Πέτρες και δομικά υλικά και δημιουργούμε ένα σπίτι…

Σε όλα αυτά δημιουργήσαμε από το υπαρκτό (το υλικό) κενούς χώρους ώστε να μας είναι χρήσιμοι …

Χρησιμοποιήσαμε το υπαρκτό αλλά χρήσιμο για εμάς είναι το ανύπαρκτο …

Η λάσπη που είναι υπαρκτή για εμάς ..δημιούργησε ένα κενό να χωρά το υγρό στην κανάτα ..που το κενό είναι το χρήσιμο για εμάς !

Το κενό που δεν αντιλαμβανόμαστε … είναι φαινομενικά ανύπαρκτο … άλλα αυτό το ανύπαρκτο είναι το χρήσιμο!

Έχουμε γίνει όλοι «γκουρού» φαστ φουντ , μασημένη πληροφορία και φιλοσοφία … την χωνεύομαι μέσα μας και μετά γινόμαστε παπαγάλοι της … χωρίς να αναγνωρίζουμε πόσο κακό μπορούμε να κάνουμε στην πραγματική αλήθεια !

Ο κόσμος μας είναι ένας κόσμος των παραισθήσεων , το σπήλαιο είναι ο ψεύτικος κόσμος …αλλά βγαίνοντας από το σπήλαιο ..συναντούμε τον αληθινό κόσμο!

Αρα .. υπάρχει αληθινός κόσμος !!… μέσα στο κόσμο όπου εμείς βιώνουμε!

Δεν είναι όλα ψέματα , δεν είναι όλα μια πλάνη , δεν ανήκουν όλα στον ψευτοδημιουργο !

Δεν είναι ο αέρας ψεύτικος , οι ιδιότητες του αέρα μπορεί να είναι πληροφοριακά λίγες , μπορεί να γνωρίζουμε πολυ λίγα για το τι μπορεί να κάνει μέσα μας το οξυγόνο ,πως λειτουργεί η ανάσα μας , με ποιο τρόπο θα έπρεπε να αναπνέουμε … αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο αέρας ..είναι ψεύτικος!

Το ματριξ , η ταινία, αυτό που όλοι εύκολα αναμασάμε για να δείξουμε ότι είμαστε πλέον αφυπνισμενοι δεν μίλησε για έναν ψεύτικο κόσμο στο κύτταρο του …μίλησε για έναν ψεύτικο θίασο όπου από τον αληθινό κόσμο μπορείς να κατανοήσεις ..πόσο ψεύτικος είναι!

Αλλά και στις δυο υπάρξεις ..και στον ψεύτικο θίασο και στον αληθινό κόσμο ….υπήρχε και θα υπάρχει πάντα ..ο αρχικός κόσμος !

Το κύτταρο , η θεμελιώδης αρχή , η γέννηση , η αρχική δημιουργία … !

Η οποία υπάρχει και αυτός είναι και ο λόγος να θες να ξυπνήσεις από τον λήθαργο!

Αν δεν υπάρχει αληθινή δημιουργία και ένας αρχικός υπερνους …τότε ποιος ο λόγος να αφυπνιστείς;

Ποιος ο λόγος να έχεις μια Ζωή όταν η οποιαδήποτε αφυπνιστική διδασκαλία σου λέει ..ότι όλα είναι ψέματα , ότι ο κόσμος που ζεις είναι του ψευτοδημιουργου , ότι τα παιδιά σου η γυναίκα σου είναι ένα ψέμα;

Αν όλα είναι ψέμα .. τότε και η διδασκαλία είναι ψέμα !

Αν δεν υπάρχει κύτταρο αρχικό που είναι η αλήθεια τότε δεν υπάρχει λόγος να ψάξεις για αυτή την αλήθεια με το να αφυπνιστείς!

Πρέπει λοιπόν να ξεχωρίσουμε την μασημένη πληροφόρηση από αφυπνισμενους «γκουρου» δίπλα μας για να μπορέσουμε να δούμε πίσω από το πέπλο και να φτάσουμε στο κύτταρο της αληθινής δημιουργίας !

Αλλιώς για ποιο λόγο να κάνεις το οτιδήποτε .. γιατί να ασχοληθείς και να μην σκεφθείς ..όσα αρπάξει ο κώλος μου μέσα σε αυτό το ψέμα;

Αυτοί που προσπαθούν να σε κάνουν να νομίζεις ότι όλα είναι ένα ψέμα έχουν την αφύπνιση του σκατοψυχη…αυτό τον βολεύει αυτό κανει !

Αλλά και αυτόν ένα κύτταρο τον δημιούργησε , και αυτόν ένας υπερνους του έδωσε την επιλογή να διαλέξει !

Ναι ο θίασος είναι ψέμα , ναι το σπήλαιο μας δείχνει ένα ψέμα …αλλά έξω από αυτό τι;

Η αλήθεια …!!

Το σπίτι που φτιάξαμε με τα δομικά υλικά έχει χώρους ,παράθυρα , πόρτες ..όλα κενά μέσα στον ψεύτικο κόσμο ώστε να μας φιλοξενήσουν … το ανύπαρκτο έγινε χρήσιμο..αλλά για να δημιουργήσεις το ανύπαρκτο …χρησιμοποίησες το υπαρκτό αυτού του κόσμου …που είναι ψεύτικο…!!!

Η δόνηση της πέτρας , η ενέργεια της πέτρας , είναι υπαρκτή ..είναι πληροφορία .. είναι το κύτταρο… !

Όταν την κοιτάς εσύ βλέπεις μια πέτρα …αλλά επί της ουσίας είναι μόνο ενέργεια … !Κενός χώρος όπου άτομα και μόρια στήνουν χορό … μέσα σε ένα τεράστιο σύμπαν για αυτά !

Τα βήματα του χορού αυτού είναι η αλήθεια !

Το οτι οι αισθήσεις μας είναι περιορισμένες και ότι η συχνότητα (κεραία μας) αντίληψης μας έχει μικρο φάσμα απόδοσης είναι ίσως η καλύτερη απόδειξη ότι υπάρχει ένας κόσμος πολύ διαφορετικός από αυτόν που πιστεύουμε!

Να πεις ναι… υπάρχουν και άλλες συχνότητες ραδιοφωνικής πραγματικότητας που δεν πιάνει η κεραία μου … είναι σωστό …να πεις ότι το ραδιόφωνο , η κεραία (εσύ) οι συχνότητες , αλλά και ο υπερνους που τα έβαλε να εκπέμπουν είναι όλα ψεύτικα … είναι μάλλον χαζουλικο!

Τώρα θέλοντας να καλύψεις τις ταμπέλες σου προσπαθείς να δώσεις εξηγήσεις σε υψηλού πνευματικού επίπεδου θέματα … και εκεί αμολάς ότι αυτός ο κόσμος δεν είναι του θεου (Υπερνους) αλλά του σκατοψυχη …!

Αυτός ο θίασος είναι του σκατοψυχη ναι… αλλά ο σκατοψυχης είναι νοικάρης του αρχικού δημιουργού!

Ο θίασος του είναι πάνω στην πλατφόρμα του Υπερνου…. Αν δεν είχε δημιουργήσει ο Υπερνους το κενό ( ανύπαρκτο = χρήσιμο) τότε ο σκατοψυχης ακόμα θα έπαιζε βόλους μέσα στα κύτταρα νόησης του Υπερνου!

Οι κενοί χώροι , οι χρήσιμοι χώροι θα είναι πάντα του Υπερνου , όλα όσα στηρίζεται η Ζωή , όλα όσα δεν πιάνεις , όλα όσα δεν βλέπεις , η αρχική εξίσωση ,νόμοι και λειτουργίες της πλατφόρμας Ζωή είναι Ο Υπερνους … χρήστες του είμαστε όλοι … σε ποιο επίπεδο μπορείς να φτάσεις μέσα στο θίασο; … πάλι είναι επιλογή σου !…Πότε και αν θα βγεις από τον θίασο πάλι είναι επιλογή σου ..

Πότε θα μάθεις ολους τους νόμους και κανόνες πάλι είναι επιλογή σου …αλλά θα έχεις σαν αντίπαλο να σε εμποδίζει τον σκατοψυχη !

Η ροδα του καρου δημιουργειτε απο ακτινες ξυλου σωστα τοποθετημενες σε ενα κυκλο , κενα και υλικο δημιουργουν ενα εργαλειο κινησης , ανυπαρκτο και υπαρκτο δημιουργουν το εργαλειο κινησης !

Ο λογος ειναι μαθηματικα , η εννοιες και τα συμπερασματα μπορουν να εξαγονται μονο με μαθηματικους κανονες , οταν λοιπον πεις … Ειναι ολα ψεματα … εννοιολογικα εισαι ατοπος … γιατι το ψεμα ειναι υπαρκτο λογο της υπαρξης της αληθειας σαν αντιποδας …Αν λοιπον ειναι ολα, ψεμα ..τοτε εχουμε ανυπαρξια αληθειας …Ετσι λοιπον το ψεμα δεν μπορει να ειναι ψεμα ..παρα να ειναι η μονη αληθεια ! Αν θεωρησουμε λοιπον οτι Υπαρχει το Ψεμα …τοτε θα πρεπει να αφαιρεσουμε απο την εξισωση το απειρο= ΟΛΑ… για να μπορει να υπαρχει σαν αξια και το ψεμα και η αληθεια !

Αρα η σωστη εκφραση (και δονηση) ..ειναι ..Ζουμε σε ενα ψεμα οπου πρεπει να το κατανοησουμε για να βρουμε την εξοδο προς την Αληθεια …

Ελπίζω να βοήθησα την συνείδηση σου να μην πέσει σε απαξιωτικές θεωρήσεις και κινδυνεύσει απο την αντινοηση !


Stranger…katohika.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...