Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Γιατί δεν υπάρχει σωτηρία

Μελίνα Κονταξή


Χιλιάδες κοινοποίησαν την είδηση περί δήθεν σύλληψης ΝΑΤΟΪΚΩΝ πρακτόρων στο Χαλέπι και μάλιστα γενετικά μεταλλαγμένων. 

Πέρα από το "γενετικά μεταλλαγμένων" που δε θεωρώ ότι χρειαζόταν να αποδειχθεί ότι ήταν hoax, πόσο μυαλό χρειαζόταν για να αντιληφθεί κανείς ότι αν είχαν συλλάβει τον οποιονδήποτε θα χρειαζόταν ελάχιστος χρόνος για να τους βιντεοσκοπήσουν; Πόσο χαζός πρέπει να είσαι για να μη μπορείς να σκεφτείς ούτε τα αυτονόητα;

Λαός φαντασιόπληκτων, με ψευδαισθήσεις από το 1770, που διαψεύστηκαν πάνω από μια φορά, που μας κόστισαν χαμένες πατρίδες, την Ανατολική Ρωμυλία, και που παρά λίγο να μας στοιχίσουν την Μακεδονία. Η ελευθερία της δεν ευθύνεται σε έλλειψη προσπάθειας των ομόδοξων αδερφών για να τη χάσουμε.

Η στήριξη τόσων στους Αραβοφασίστες του Μπάαθ που ολοκλήρωσαν το έργο των Ρώσων, που στα πλαίσια του Πανσλαβισμού Αραβοποίησαν τους Έλληνες της Συρίας και της Παλαιστίνης, σύμφωνα με τον ιστορικό Παύλο Καρολίδη, είναι μια ακόμα προδοσία στο έθνος από Έλληνες εντός και εκτός που έχουν και προσφώνηση "αφυπνισμένοι". Τη θρησκεία την επέτρεπαν και οι Τούρκοι. H θρησκεία από μόνη της στη Μακεδονία, χωρίς τον αγώνα για την εθνική ταυτότητα, θα οδηγούσε σε αυτό που επεδίωκαν οι "αδερφοί" στο χάσιμο της εθνικής ταυτότητας και στη Βουλγαροποίηση των σλαβόφωνων Ελλήνων.

Όχι, φυσικά και οι ισλαμοφασίστες δεν ήταν η καλύτερη λύση στη Συρία, η ανάδειξη της εθνικής ταυτότητας των εθνών που αποτελούν τα τεχνητά σύνορα που λέγονται Συρία θα ήταν. Τι γράφω τώρα ε;

Το 1453 ξεκίνησε η άλωση, δεν τελείωσε, τώρα κοντεύει, η εικόνα της παρακμής είναι τραγική.

Και ναι, φυσικά και οι Αμερικάνοι δε μας κόστισαν λιγότερο, ψευδαισθήσεις όμως για την Αμερικανική ηγεσία, όπως υπήρξαν από το 1770 για τη Ρωσική, και συνεχίζονται, δεν υπήρξαν ποτέ, και αν κάποτε υπήρξαν έχουν τελειώσει από καιρό.
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...