Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από τον ηγέτη της Χεζμπολλάχ: «Όλος ο κόσμος ξέρει πως η Τουρκία στήριξε περισσότερο από όλους το Isis»…!!!


Ο ηγέτης της Χεζμπολλάχ Χασάν Νασράλλα, δήλωσε πως ¨Όλος ο κόσμος ξέρει πως η Τουρκία στήριξε περισσότερο από άλλες χώρες την ISIS¨, ενώ ανέφερε πως η νίκη στο Χαλέπι θα ανοίξει τον δρόμο για πολιτική λύση.

Ο Γ.Γ. της Χεζμπολλάχ Χασάν Νασράλλα, μίλησε σχετικά με τις εξελίξεις στην περιοχή.

Αναφερόμενος στην απελευθέρωση της πόλη Χαλέπι από τον συριακό στρατό και τους συμμάχους του, είπε πως ¨Μετά από το Χαλέπι μπορούμε να πούμε πως η απόπειρα ανατροπής του καθεστώτος ήταν ανεπιτυχής¨.

Ο Νασράλλα είπε πως η συριακή κυβέρνηση ελέγχει τις δύο μεγαλύτερες πόλεις της χώρας το Χαλέπι και την Δαμασκό, ότι ο στρατός ελέγχει επίσης τις πόλεις Χάμα, Χούμους, Λαζικίγιε, Τάρτους και Σουβέιντα και ανέφερε πως ¨Το καθεστώς εδώ είναι ισχυρό, αποτελεσματικό και κανένας δεν μπορεί να το αγνοήσει¨.

Η ηγέτης της Χεζμπολλάχ δήλωσε πως το Χαλέπι για την αντίπαλη πλευρά υπήρξε μια ήττα , ενώ για στο ¨μέτωπο της αντιτρομοκρατίας¨ ήταν μια νίκη και πρόσθεσε πως ¨Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως ο πόλεμος τελειώνει¨.

Ο Νασράλλα εστίασε στο ότι η νίκη στο Χαλέπι μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για μια πολιτική λύση.

Ο Νασράλλα στην ομιλία του αναφερόμενος στις χώρες που στηρίζουν την ISIS, είπε για την Τουρκία πως ¨ Όλος ο κόσμος ξέρει πως η Τουρκία στήριξε περισσότερο από άλλες χώρες την ISIS¨ και κάλεσε τον λαό της Τουρκία να πάρει μια αποφασιστική στάση κατά της ISIS.

Ο Νασράλλα κατηγόρησε τις αραβικές χώρες και ιδιαίτερα αυτές του Κόλπου και την Ιορδανία ότι με χρήματα που ήταν για την Παλαιστίνη στήριξαν τους ¨αντιπολιτευόμενους¨ στην Συρία.ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...