Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ! Mόσχα: «Το υποβρύχιο που αναζητά το ΝΑΤΟ είναι το Κ-119 «Voronezh» – Εκτέλεσε επιχείρηση «προσβολής» των δύο αεροπλανοφόρων»!


Toυς κάνει πλάκα η Ρωσία! Πριν λίγο πηγές του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας παραδέχτηκαν το συμβάν με το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Eisenhower και το γαλλικό Charles De Gaulle προσθέτοντας ότι το ρωσικό υποβρύχιο είναι το πυρηνοκίνητο Κ-119 «Voronezh» Οscar II το οποίο εκτέλεση επιχείρηση «προσβολής» των δύο αεροπλανοφόρων! Ταυτόχρονα όμως μιλάει για δύο ρωσικά υποβρύχια…

«Αμόλησε» πανικόβλητο το νατοϊκό στρατηγείο στην Νάπολη τα αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας P-8 Poseidon με μοναδική και κύρια αποστολή τον εντοπισμό , την ανεύρεση και την συνεχή παρακολούθηση δύο τρομερών «αθόρυβων» και λίαν επικίνδυνων ρωσικών υποβρυχίων που πλέουν στην ανατολική Μεσόγειο.

«Εκτάκτως περιπολικά αεροσκάφη των χωρών του ΝΑΤΟ αναζητούν ενεργά στην ανατολική Μεσόγειο ένα ή δύο ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια».

Σύμφωνα με πηγές, τα ρωσικά υποβρύχια ανήκουν στην κλάση Oscar II (έργο 949A «Antey»). Γι αυτό απογειώνονται και προσγειώνονται συνεχώς αεροσκάφη P-8 Poseidon με τελευταίου τύπου ανθυποβρυχιακά συστήματα από την Σικελία.

Ο λόγος αυτής της μεγάλης αναστάτωσης στο νατοϊκό στρατηγείο στην Νάπολη αφορά η παρουσία της ομάδας μάχης του αμερικανικού αεροπλανοφόρου Αϊζενχάουερ , μαζί με δύο μεγάλα αποβατικά με 4000 χιλιάδες πάνοπλους Αμερικανούς πεζοναύτες τα οποία «ζητούν» ανθυποβρυχιακή κάλυψη όλο το 24ωρο , γεγονός που έθεσε σε συναγερμό το στρατηγείο της περιοχής.

Στην προσπάθεια αυτή όμως οι νατοϊκοί έχασαν το ακουστικό ίχνος των ρωσικών υποβρυχίων και τώρα τρέχουν να εντοπίσουν την παρουσία τους.

Σύμφωνα με άρθρο με τίτλο ( Από το «πάτο» της θάλασσας ο Πούτιν απειλεί στην Α. Μεσόγειο – Εντοπίστηκε νέο πυρηνοκίνητο υποβρύχιο, ενώ δρουν συνολικά 4 υποβρύχια!) , είχαμε αναφέρει ότι το ΝΑΤΟ εντόπισε την παρουσία του ρωσικού πυρηνοκίνητου υποβρυχίου κλάσεως Antey με πυρηνικούς πυραύλους στην Μεσόγειο πριν κάποιες ημέρες .

Ο ρωσικός στόλος στη Μεσόγειο θάλασσα περιλαμβάνει , μεταξύ των γνωστών πολεμικών πλοίων που τρομάζουν και μόνο με την όψη τους πλέον και το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο Κ-119 «Voronezh», σχέδιο 949A, οπλισμένο με πυραύλους cruise με πυρηνικές κεφαλές , και τους υπερηχητικούς πυραύλους P-700 «Granit».

Το ρωσικό θαλάσσιο «τέρας» με το όνομα «Voronezh» έχει σχεδιαστεί, πρώτα και κύρια, για την καταπολέμηση πολεμικών πλοίων επιφανείας, συμπεριλαμβανομένων των αεροπλανοφόρων.

Ωστόσο, η τροποποιημένη έκδοση του πυραυλικού συστήματος P-700 Granit που διαθέτει μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταστρέψει στόχους και στο έδαφος .

Υπενθυμίζεται ότι στις 15 του Οκτώβρη κατέπλευσε στην περιοχή από το βάση του Severomorsk ναυτική ομάδα μάχης του Βορείου Στόλου, συμπεριλαμβανομένης του καταδρομικό κατευθυνόμενων πυραύλων πυρηνική «Πέτρος ο Μέγας», το αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Kuznetsov», μαζί με δύο μεγάλα ανθυποβρυχιακά πλοία και μια σειρά από σκάφη υποστήριξης.

Δύσκολες στιγμές στην ανατολική Μεσόγειο που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μαζεύονται και πάλι πολλά πολεμικά πλοία , ενώ την ίδια στιγμή το μέλλον της Συρίας δεν έχει ακόμη αποφασισθεί ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ρωσία και όλα τα σενάρια είναι πιθανά..ότι και να λένε οι μεγάλοι ηγέτες .https://youtu.be/tgAFZYHoQqs


https://youtu.be/P_P4hIz4S1Epentapostagma.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...