Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

Τι είναι “Remote neural monitoring” | |Burn after reading


Η εποχή που η τεχνολογία θα ελέγχει τους πληθυσμούς, όπως περιγράφηκε ‘γλαφυρά’ από τον Όργουελ ή ειπώθηκε ξερά από τον Μπρεζίνσκι είναι εδώ. ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο αυτής είναι και το “Remote neural monitoring” (RNM) που σημαίνει “Εξ Αποστάσεως Νευρωνική Παρακολούθηση”

Αν έχουν τύχει σε εσάς κάποια περίεργα συμπτώματα όπως, περίεργοι ήχοι και βουητά στα αυτιά, ακούσια κίνηση μελών σώματος, σκέψεις που δεν αναγνωρίζετε ως δικές σας, περίεργα όνειρα (πολλές φορές μέλη οικογένειας βλέπουν το ίδιο ακριβώς όνειρο) και πολλά άλλα ή σας εξομολογηθεί κάποιος φίλος ότι του συμβαίνουν, μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Το πιο πιθανό είναι να μην τρελαθήκατε, εσείς ή ο φίλος, αλλά να είστε ένα από τα χιλιάδες πλέον θύματα του RNM.

Οι νέες και βελτιωμένες τεχνολογίες που αναπτύσσονται σε όλο τον κόσμο, δήθεν για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της τρομοκρατίας, και ακούσια εισβάλλουν στην ιδιωτική ζωή ενός ατόμου, χρηματοδοτούνται από τις κυβερνήσεις στο υψηλότερο επίπεδο και μερικές από τις χώρες που εμπλέκονται είναι οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία, η Γερμανία και η Γαλλία.

Πρόσφατα, η διαβόητη Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA) των ΗΠΑ έχει αναπτύξει μια πολύ αποτελεσματική μέθοδο για τον έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου. Και η τεχνολογία αυτή δεν είναι άλλη από την RNM, η οποία “αναμένεται να φέρει επανάσταση στην ανίχνευση του εγκλήματος και της έρευνας”.Η Συνέχεια ΕΔΩ ...
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...