Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Χαράτσι 400 και 800 ευρώ για όλους - Ποιοι πληρώνουν - Αναλυτικοί πίνακες


Διαψεύδει ο υπουργός Οικονομίας τα σενάρια που ο ίδιος δημιούργησε, όμως όλα δείχνουν ότι στο παιχνίδι της διαπραγμάτευσης η συμμετοχή του ΔΝΤ φέρνει μαζί και μείωση του αφορολόγητου. Τα σενάρια είναι δύο και το πρώτο προβλέπει μείωση στα 6.818 ευρώ, το δεύτερο βασίζεται στην πάγια απαίτηση του ΔΝΤ για αφορολόγητο στα 5.000 ευρώ και είναι το χειρότερο.

Ποιοι και πόσα πληρώσουν με αφορολόγητο στα 6.818 ευρώ:Μέσω μείωσης του αφορολόγητου ορίου στις 5.000 ευρώ έρχεται αύξηση του φόρου για όλους και θα πληρώσουν φόρο και οι πλέον χαμηλόμισθοι.

Άγαμοι – έγγαμοι χωρίς παιδιά:


Έγγαμοι με ένα παιδί:Η φορολογική επιβάρυνση ανάλογα με το εισόδημα με αφορολόγητο στις 5.000 ευρώ:Η διευκρινιστική Δήλωση Υπουργού Οικονομίας:


Με αφορμή την αναστάτωση που προκλήθηκε από τη δήλωση του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου, κατά την επίσκεψή του στο δημαρχιακό μέγαρο Τρικάλων, σύμφωνα με την οποία «τo αφορολόγητο και άλλα διαπραγματεύονται, όπως ξέρετε, προσπαθούμε να κρατήσουμε αυτό που υπάρχει τώρα», διευκρινίζονται τα εξής:
Δεν υπάρχει καμία απόφαση της κυβέρνησης (ούτε είναι στις προθέσεις), για μείωση του αφορολόγητου.
Η διαπραγμάτευση για τους δημοσιονομικούς στόχους της επόμενης περιόδου, μετά το 2018, συνεχίζεται και η κυβέρνηση δεν αποδέχεται την ψήφιση οποιουδήποτε μέτρου για μετά το 2018.newsit.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...