Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Δάνεια στα ΜΜΕ: Ολόκληρο το πόρισμα – σοκ για το πλιάτσικο που συνετελέσθη στην χώρα


Οι θέσεις και η άποψη του Lykavitos.gr για την σημερινή ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ κυβέρνηση των ΕΜΜΟΝΙΚΩΝ ερασιτεχνών είναι γνωστή στους χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες μας.

Μια ματιά στους τίτλους της ροής της ειδησεογραφίας μας αλλά και στην καθημερινή μας θεματολογία αρκεί για να πείσουν και τoν πιο δύσπιστο πόσο… συμπαθούμε την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ– που βρίσκεται συν τοις άλλοις και σε διαδικασία κατάρρευσης.

Όμως δεν μπορούμε να μην δούμε με ΘΕΤΙΚΟ ΜΑΤΙ την χθεσινή δημοσιοποίηση του Πορίσματος της Εξεταστικής για τα ΜΜΕ, στην οποία αποκαλύπτεται το ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ αλλά και το μέγεθος της ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ που συνετελέσθη στην χώρα τα προηγούμενα 15 χρόνια. Συμβάλοντας τα μέγιστα στην ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ μας…

Είναι βέβαιο πως η ΑΡΠΑΓΗ που αποκαλύπτεται με ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ τρόπο μέσω των δανείων των ΜΜΕ, αποτελούσε συνήθη πρακτική για το σύνολο των επιχειρηματικού κόσμου της διαβόητης «Διαπλοκής».

Ότι δηλαδή με τον ίδιο τρόπο που έπαιρνε δάνειο (χωρίς καμιά εγγύηση) κάθε «σαπάκι» των ΜΜΕ, δανείζονταν το σύνολο των κορυφαίων Ελλήνων επιχερηματιών.

Και όπως συνέβαινε και με τα ΜΜΕ, το μεγαλύτερο κομμάτι των δανείων κατέληγε στις βίλες, στα εξοχικά ή στις τσέπες των Νταβατζήδων και ένα πολύ μικρό τμήμα στην αναχρηματοδότηση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Εκτιμούμε πως έπεται και συνέχεια και για τα Δάνεια κορυφαίων Ελλήνων επιχειρηματιών που θα οδηγήσουν νομοτελειακά σε ριζικές αλλαγές στον χάρτη του εγχώριου επιχειρείν.

Παράλληλα είμαστε σχεδόν πεπεισμένοι, πως το Πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον δανεισμό των ΜΜΕ ΔΕΝ αποτελεί πολιτική πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα.

Αλλά ασφυκτική απαίτηση της Τρόικα και των Δανειστών που έχουν αποφασίσει να «τελειώσουν» με το παλιό Οικονομικό, Πολιτικό και Εκδοτικό Κατεστημένο.
Και η σημερινή κυβέρνηση απλά υλοποίησε και αυτή την «εντολή».

Ακόμη όμως και σε αυτή την περίπτωση, είναι σε ΘΕΤΙΚΗ κατεύθυνση η σύνταξη και δημοσιοποίηση ενός τέτοιου πορίσματος.

Ο Lykavitos.gr δημοσιεύει και τις 967 σελίδες αυτού του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ Ντοκουμέντου και σας συστήνει ανεπιφύλακτα να το κατεβάσετε, να το κρατήσετε στο αρχείο σας και κυρίως να το ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ.

Κατεβάστε από εδώ ολόκληρο το πόρισμα – «φωτιά» για τα δάνεια σε ΜΜΕ και Κόμματα 
lykavitos 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...