Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Ὡς …«ψώνια» (ἀδέσποτα) κυκλοφοροῦν στὶς Η.Π.Α.!!!


Το ρεπορτάζ από το ομογενειακό Kalami.net είναι για πολλές κοινοποιήσεις και αυτοί που «κράζονται» σ’ αυτό, είναι για πολλές κλωτσιές.
Αντιγράφω:
«Λεφτά υπάρχουν» γιά τουριστικές περιπλανήσεις στις ΗΠΑ, ανευθύνων Ελλήνων πολιτικών

Three Stooges: «’Ελαμψε» η Ουάσιγκτον με την παρουσία Γ. Πατούλη, Π. Καμμένου, Ν. Παππά H Ομογένεια «στολίζει» άσχημα τα «ψώνια», που «ψοφοὐν» γιά αναγνώριση, σπαταλώντας χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων

Η παρουσία του γραφικού δημάρχου Γιώργου Πατούλη και των «ψώνιων»-υπουργών Πάνου Καμμένου και Νίκου Παππά, έδωσε ξαχωριστό κύρος και μεγαλοπρέπεια στην ορκωμοσία Τραμπ. Μπορεί οι τρεις μεγάλες προσωπικότητες της Ελλάδας να μην ήταν στην επίσημη τελετή ορκωμοσίας του νέου πρόεδρου των ΗΠΑ (20 Ιανουαρίου) επειδή δεν προσκλήθηκαν και να πήγαν -της προσκολλήσεως- μόνον σε εκδήλωση την παραμονή (μία από τις πολλές περιθωριακές εκδηλώσεις το διήμερο της ορκωμοσίας) Ελληνοαμερικανών υπό τον… αρχιεπίσκοπο Δημήτριο και με την παρουσία του (νέου) προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, αλλά η παρουσία τους στην Ουάσιγκτον ήταν αρκετή, γιά να φροντίσουν, ώστε να ασχοληθούν τα ΜΜΕ (Ελλάδας) μαζί τους.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τους (τώρα Ρεπουμπλικάνους) πρώην… Κλιντον-ικούς «κροίσους Ομογενείς» της «Ελληνικής Πρωτοβουλίας» (Hellenic Initiative), αυτούς που κάνουν χλιδάτα δείπνα και μαζεύουν χρήμα σε… εράνους στο διαδίκτυο, γιά να… βοηθήσουν (υποτίθεται) δεινοπαθούντες στην Ελλάδα, χωρίς ποτέ να δίνουν δικά τους χρήματα. Και οι «κροίσοι» τώρα τους καρφώνουν, διαδίδοντας ότι οι υπουργοί τους ζήτησαν πρόσκληση, γιά να δικαιολογήσουν το τουριστικό τους ταξίδι στην Ουάσιγκτον.
Έχουν σημασία οι «περισπούδαστες» αναφορές των ΜΜΕ Ελλάδας -παραπλανητικά και ψευδέστατα- ότι «οι δύο υπουργοί ΗΤΑΝ στην ορκωμοσία Τραμπ»; Έχει σημασία το γεγονός ότι οι υπουργοί ΔΕΝ ΗΤΑΝ, ούτε στην ορκωμοσία, ούτε σε σημαντική εκδήλωση-τελετή σχετική με την ορκωμοσία, απλούστατα επειδή δεν προσκλήθηκαν; Και ταξίδεψαν στις ΗΠΑ με το «πρωθυπουργικό αεροσκάφος»(!!!), έτσι, χωρίς πρόγραμμα ή πρόσκληση, γιά να εντυπωσιάσουν αφελείς στην -σε όλα- χρεωκοπημένη Ελλάδα, με κατασκευασμένα «παραμύθια» και φωτογραφίες (με Πρίμπους και Τζιτζίκο). Εξυπακούεται ότι οι δύο «τουρίστες» υπουργοί, ΔΕΝ είχαν «σημαντικές επαφές και συνομιλίες» με αξιωματούχους της (νέας) κυβερνήσεως Τραμπ και αυτά που αφήνουν -έμμεσα- να εννοηθούν στα ΜΜΕ στην Ελλάδα, είναι «σαχλαμάρες»’.
Σημ. 1: O ασοβάρευτος υπουργός Αμύνης, «βράβευσε» τον νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Πρίμπους, εκ μέρους των ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας. Γιά ποιόν λόγο και αιτία; Τι έχει προσφέρει στην Ελλάδα, στην Ομογένεια; ‘Ισαμε χτες, μας ήταν άγνωστος, ειδικά στην Ομογένεια.
Σημ. 2: Με τον άλλον ασοβάρευτο υπουργό, το αποτυχημένο «ψώνιο» της «Ψηφιακής Πολιτικής» (!!!), που στην Ελλάδα δεν φορά γραβάτα γιά να φαίνεται δήθεν «αριστερός», ενώ στην εκδήλωση εμφανίσθηκε…γραβατωμένος, δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά μαζί του.
Σημ. 3: Γιά τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, που «ψοφάει γιά προβολή», ΔΕΝ χρειάζονται σχόλια. Είναι τακτικός επισκέπτης ΗΠΑ.
TO AΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ; Είναι το τρίτο ταξίδι του υπουργού Αμύνης στις ΗΠΑ, σε κοντά δύο χρόνια, έτσι, χωρίς «ραντεβού», χωρίς πρόγραμμα. Μάλιστα, τον Μάϊο του 2015, ο ομόλογός του των ΗΠΑ, δεν δέχθηκε να τον συναντήσει στο Πεντάγωνο, επειδή ο Π. Καμμένος ήλθε απρόσκλητος και γιά να σωθούν τα προσχήματα, ο υπουργός Αμύνης ΗΠΑ, ανέθεσε σε μία βοηθό του να συναντήσει τον Έλληνα ομόλογό του.
ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ: Ο προβεβλημένος στην Ελλάδα ως «σύμβουλος του Τραμπ» Τζορτζ Παπαδόπουλος, που άφηνε να εννοηθεί στην Αθήνα ότι «του έχει προταθεί εν λευκώ να διαλέξει υπουργικό αξίωμα στην κυβέρνηση Τραμπ», ούτε μιά πρόσκληση στην ορκωμοσία γιά τον Π. Καμμένο δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει, αφού είχαν μαζί τραπεζώματα και «σοβαρές συνομιλίες» στην Αθήνα; Αν ο προβεβλημένος «σύμβουλος»… βαρέθηκε και δεν πάει σε… υπουργείο στην Ουάσιγκτον, αλλά επιστρέφει στο Πανεπιστήμιο γιά επιπλέον σπουδές, έχει σημασία;
Ο …Βαλάντης και ο βαλαντωμένος: 

…και ο Βαλάντης και ο κωλ@ξεσκισμένος:


 


Σέλφι της ξεφτύλας από την Ούάσιγκτων Ήθελα να ήξερα, γιατί τους κρατάτε και δεν τους γ@μάτε τους παλιόπ@υστες ρε. ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;

Ῥούσσης Νῖκος


Υ.Γ. Προς αναλυτές ελληνο-αμερικανικών σχέσεων: «Για ν’ ασχοληθεί ο Τράμπ με την Ελλάδα, θα πρέπει κάποιος να του δείξει, που ακριβώς βρίσκεται στον χάρτη»filonoi.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...