Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥΣ; Κεραυνός κατέρριψε… ΑΤΙΑ! (Βίντεο)


Στις 16 Ιανουαρίου 2017, ένας κεραυνός χτύπησε κάτι κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας σε μια ορεινή κοιλάδα στη Γαλλία, με το συμβάν να καταγράφεται σε βίντεο.

Ένα βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα ο χρήστης στο you tube UFO Today, δείχνει την στιγμή που ένας κεραυνός χτυπάει ένα αντικείμενο, το οποίο δεν είναι ορατό λόγω της αποστάσεως, και μετά αυτό πέφτοντας αφήνει πίσω του ίχνη καπνού.

Οι διαχειριστές του καναλιού πιστεύουν ότι μπορεί να είναι κάποιο… εξωγήινο σκάφος, λέγοντας ότι μια τέτοια πτώση δεν θα μπορούσε να είχε κάνει αν ήταν πουλί, η κάποιο μη επανδρωμένο όχημα (?).

Μετά το συμβάν δεν βρέθηκαν κάποια συντρίμμια στην περιοχή, σύμφωνα πάντα με το UFO Today. Μπόρεσε να συνέχισε κατά κάποιο τρόπο το ταξίδι του; Θα μπορούσε να είναι η αστραπή είναι ένα από τα αδύνατα σημεία τους; Αυτά αναρωτιούνται οι διαχειριστές του καναλιού.

Το πιθανότερο βέβαια η αλήθεια να είναι πιο απλή. Αν εξαιρέσουμε το ότι μπορεί αν είναι επεξεργασμένο το βίντεο, μάλλον πρόκειται όντως για ένα πουλί. Αφού δεν βρέθηκαν κάποια συντρίμμια, η μόνη πιθανή εξήγηση είναι αυτή.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...