Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Αυτά που έρχονται..


Τελικά είναι ωραίο να μένεις το βράδυ μόνος σου και να βυθίζεσαι στις σκέψεις σου..τις πράξεις σου,που στο φινάλε σε καθορίζουν και σαν Οντότητα στο μάταιο αυτό κόσμο που υπάρχουμε.

Μην βιαστείς να με κρίνεις γιατί αυτό το λάθος κάνεις! Κρίνε πρώτα τη δική σου πραγματικότητα..πόσο ευτυχισμένος είσαι άραγε που μπαίνεις συνέχεια εδώ και με διαβάζεις;!

Πόσο μάλλον να γράφεις και πικρόχολα σχόλια για πράγματα που ούτε καν μπορείς να κατανοήσεις! Για όλα τα άρθρα μιλάω! Αθάνατε Έλληνα για όλα έχουμε άποψη σε όλα είμαστε μέσα! Άραγε τι σχέση μπορεί να έχουμε εμείς με τους προγόνους μας!Είναι τελικά αυτό που μου λέει συνέχεια ένας φίλος μου »Πολύ λάδι και τηγανίτα τίποτα».

Φτάσαμε πλέον στις εποχές που όλα έχουν να κάνουν με το χρήμα δυστυχώς μόνο με το χρήμα!Δεν υπάρχουν αρχές δεν υπάρχει παιδεία δεν υπάρχει φιλία δεν υπάρχει τίποτα παρά μόνο το χρήμα!. Το ότι είσαι σκλάβος δεν σου λέει τίποτα πια!Το συνήθισες!

Εξ αρχής αυτός ήταν ο σκοπός..να το εμπεδώσεις.Σου ρίχνουν στάχτη στα μάτια και εσύ εκεί..τσιμπάς το δόλωμα..γαμάτη συνταγή.Όλοι ασχολούνται με τον Σώρρα λες και δεν έχει ασχοληθεί ή δεν ξέρει το κράτος ποιος πραγματικά είναι,και ανέφερα αυτόν γιατί με αυτόν ασχολούνται τώρα όλοι..μα όλοι!Και το ότι υπάρχουν άνθρωποι που ζουν αυτή τη στιγμή χωρίς να έχουν ένα πιάτο φαγητό και μια στέγη για να ζεσταθούν στα παπάρια τους!!!

Και το χειρότερο σενάριο ξέρεις ποιο εiναι; Ότι μαθηματικά δεδομένο σύντομα θα μείνεις και εσύ εκεί έξω.

Γιαυτό ΞΥΠΝΑ και πάψε να βλέπεις τη πάρτη σου..-

Αλκιβιάδης ΑΪβάζης


katohika.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...