Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Πούτιν: Εμείς θα υπερασπιστούμε τις χριστιανικές αξίες


Ο Πούτιν καταγγέλλει την Δύση για προώθηση της παιδοφιλίας και λέει: «Φυσικό δίκαιο αποτελεί για μας η υπεράσπιση των χριστιανικών αξιών»

Σε συνέδριο του 2013 ο Βλαντίμιρ Πούτιν κατηγόρησε τις δυτικές ελευθεριάζουσες (liberal) ελίτ για εγκατάλειψη των παραδοσιακών αξιών που έκαναν τις χώρες τους ισχυρές και για υιοθέτηση του πολιτισμού της Νέας Τάξης Πραγμάτων που, αν δεν αναχαιτιστεί, θα καταστρέψει τον Δυτικό πολιτισμό. Πώς προωθείται αυτός ο νέος, πολιτισμός; Με την αφαίρεση της εθνικής κυριαρχίας από τα κράτη και την αλλαγή της ανθρώπινης ταυτότητας. Ο Πούτιν αναφέρθηκε στην μετάλλαξη των χριστιανικών γιορτών, στην προσπάθεια αλλαγής οικογενειακού προτύπου, στο δημογραφικό πρόβλημα, στην προώθηση της ιδέας επιλογής φύλου, της ομοφυλοφιλίας, της παιδοφιλίας. Τόνισε χαρακτηριστικά: «Η Δύση διδάσκει ότι η πίστη στον Θεό ισοδυναμεί με την πίστη στον Σατανά».

Το θέμα αυτό αναδημοσιεύτηκε πρόσφατα (ίσως λόγω του PizzaGate) με εσφαλμένες πληροφορίες χρόνου και όχι ακριβή μετάφραση. Το βασικό νόημα όμως παραμένει.

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα η Ρωσίδα Συνήγορος του Παιδιού Άννα Κουζνέτσοβα ζήτησε να δημιουργηθεί μητρώο παιδεραστών, προκειμένου να αποτραπεί η διείσδυση των εγκληματιών στα σχολεία.


Φωτο:  Vladimir Putin – Anna Kuznetsova (Σεπ 2016)YourNewsWire, greatest.info , karavaki
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...