Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Ο Ν.Τραμπ είναι πολύ μπροστά: Διέκοψε συνέντευξη και φώναξε δικηγόρο για να κατοχυρώσει ιδέα


Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει καμία αμφιβολία πώς θα «κάνει την Αμερική μεγάλη», αφού έχει ήδη καταθέσει μια παραλλαγή του συνθήματός του που προορίζεται για τις προεδρικές εκλογές του… 2020!

Πρόκειται για το σύνθημα: «Διατηρήστε την Αμερική μεγάλη!» (Keep America Great!).

Το νέο αυτό σύνθημα, που κατατέθηκε εξ ονόματος της εταιρείας που εδρεύει στη Νέα Υόρκη «Donald J Trump for President, Inc», μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς θαυμαστικό σε σχετικά προϊόντα και για τη συγκέντρωση πόρων.

Ο Τραμπ είχε δηλώσει ήδη από την περασμένη εβδομάδα στην εφημερίδα «Washington Post» ποιο θα είναι το σύνθημά του για τις εκλογές του 2020, διακόπτοντας μάλιστα τη συνέντευξη που παραχωρούσε για να καλέσει έναν νομικό στον οποίο ζήτησε να καταθέσει αμέσως τη φράση αυτή.

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ είχε εξάλλου διευκρινίσει κατά την συνέντευξη αυτή ότι η ιδέα για το σύνθημά του για την προεκλογική του εκστρατεία για το 2016: «Κάντε την Αμερική μεγάλη» του ήρθε στις 7 Νοεμβρίου του 2012, την επομένη της επανεκλογής του Μπαράκ Ομπάμα στην προεδρία των ΗΠΑ νικώντας τον Ρεπουμπλικάνο Μιτ Ρόμνεϊ.
pentapostagma
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...