Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

Ιδού το παγκόσμιο κόλπο εξόντωσης της Κύπρου


Πως συνδέεται το Κυπριακό με την Ιερουσαλήμ και την παγκόσμια χούντα που ετοιμάζεται

Όπως μόνο στο el.gr διαβάζετε, η Νέα Τάξη, η οποία εκφράζεται μέσω ΝΑΤΟ και ΟΗΕ, επιθυμεί την απευθείας ανάληψη της διοίκησης στην Ιερουσαλήμ, προκειμένου, μετά την ανέγερση του Τρίτου Ναού, να ανακηρύξει από εκεί παγκόσμια «ειρήνη», η οποία θα συνοδεύεται από την δικτατορία ενός ηγέτη.

Σε αυτή την κατεύθυνση, προωθείται λύση του Παλαιστινιακού εις βάρος των ισραηλινών συμφερόντων, με την ένταση στην Ιερουσαλήμ να ανεβαίνει κατακόρυφα (διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ).

Ταυτόχρονα, προκειμένου να σταλεί μήνυμα στην εν λόγω περιοχή αλλά και σε όλον τον πλανήτη, προωθείται «λύση» και στο Κυπριακό, εις βάρος, εν προκειμένω, των ελληνικών συμφερόντων.

Μάλιστα, ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτιέρες, παρουσιάστηκε πεπεισμένος ότι η Κύπρος μπορεί να καταστεί σύμβολο ειρήνης για όλο τον κόσμο, στην ανατολή του 2017, χρονιά κρίσιμη για την προώθηση των σχεδίων της Νέας Τάξης.Η «λύση» μετατρέπει την ελεύθερη Κύπρο από κράτος σε κοινότητα εντός μίας διζωνικής Ομοσπονδίας και είναι μια παραλλαγή (κατά πολλούς σε μερικά σημεία αρκετά χειρότερη) του σχεδίου Ανάν, το οποίο απορρίφθηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των Κυπρίων κατά το δημοψήφισμα του 2004, μετά και την παραίνεση του τότε ηγέτη, Τάσου Παπαδόπουλου.

Το κυρίαρχο κράτος «Κυπριακή Δημοκρατία», ως αναγνωρισμένο από τον ΟΗΕ, ως μέλος της ΕΕ, ως κυρίαρχο με όλα τα δικαιώματα αυτοάμυνας και κυριαρχίας επί του εδάφους του και των πολιτών του, παύει να υπάρχει και οδηγείται στην τουρκοποίηση.Το σχέδιο Ανάν παραβιάζει όλες τις βασικές διατάξεις του ευρωπαϊκού, διεθνούς και συνταγματικού δικαίου, περιλαμβανομένου του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, εγκαθιδρύοντας ουσιαστικά την επιβολή ενός ολοκληρωτικού συστήματος σε δυτικό κράτος, καταργώντας την αρχή της δημοκρατίας, γεγονός που επιδιώκεται να συμβεί σε όλον τον κόσμο της Δύσης.

Προωθείται ένα είδος κράτους Φρανκενστάιν, όπου ο κανόνας της πλειοψηφίας καταργείται επίσημα (Σημείωση: Οι Έλληνες είναι περισσότεροι από τους εποίκους που παριστάνουν τους τουρκοκύπριους) και η κεντρική διακυβέρνηση θα γίνεται μέσω των βέτο που θα ασκούν οι δύο «ισότιμες κοινότητες» σε κάθε πρόταση των τριών κεντρικών εξουσιών, με τις οποίες θα διαφωνούν, με αποτέλεσμα ξένοι δικαστές διορισμένοι επί τούτου να αποφασίζουν για την «δημοκρατία»!!!

Αυτοί θα συγκεντρώσουν όλους τους κλάδους των εξουσιών, όπως ευελπιστεί να πράξει ο παγκόσμιος ηγέτης, μετά την ανακήρυξή του στα Ιεροσόλυμα.

Επιπλέον, η νέα λύση προβλέπει την επιβολή στο νέο «κράτος» μιας κατάστασης πλήρους αφοπλισμού σε μόνιμη βάση, δηλαδή του απαγορεύει το δικαίωμα της αυτοάμυνας καθώς και τα μέσα να το ασκεί (στρατό). Θα αναλάβουν πολυεθνικές δυνάμεις ασφαλείας.

Η τουρκική κατοχή και τα εγκλήματα πολέμου παραγράφονται οριστικά, αν όχι νομιμοποιούνται, καθώς η Τουρκία σπεύδει να νομιμοποιήσει στην Γενεύη την στρατιωτική της παρουσία στην Κύπρο και το δικαίωμά της να επεμβαίνει στρατιωτικά στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Την λύση του «Κυπριακού» στο όνομα της… «ειρήνης», επιδιώκεται μετά να ακολουθήσει ο τερματισμός του μίσους και των πολιτικών εντάσεων μεταξύ Εβραίων και Παλαιστινίων.

Για αυτόν τον σκοπό, η Ισραηλινή συγγραφέας Ντορίτ Ραμπινγιαν (Dorit Rabinyan) εξέδωσε το βιβλίο Borderline, το οποίο απαγορεύτηκε από τη Ισραηλινή κυβέρνηση λόγω της περιγραφής μιας ερωτικής ιστορίας μεταξύ ενός Παλαιστίνιου καλλιτέχνη και μιας Ισραηλινής συγγραφέα.

Η κίνηση αυτή είχε προκαλέσει άμεσες αντιδράσεις από μια ομάδα ακτιβιστών του περιοδικού Time Out Tel Aviv, οι οποίοι, στο πνεύμα της Νέας Τάξης, δημιούργησαν βίντεο, καλώντας έξι ισραηλινό-αραβικά ζευγάρια, ετεροφυλόφιλα και ομοφυλόφιλα, να φιληθούν μπροστά στην κάμερα για να δείξουν την «δύναμη της αγάπης» και να συμβάλλουν στην «λύση» του Παλαιστινιακού, προκειμένου να προχωρήσουν με «ειρηνικό» τρόπο τα σχέδια στην Ιερουσαλήμ.Ταυτόχρονα, στο πνεύμα της Πανθρησκείας, ομάδα νέων έκανε ένα πείραμα βάζοντας δύο εβραιομουσουλμανικά ζευγάρια να περπατήσουν στους δρόμους προκειμένου να δουν τις αντιδράσεις των ανθρώπων.Όλα ετοιμάζονται στο όνομα της παγκόσμιας «ειρήνης», της πολυπολιτισμικότητας, της μείξης των λαών και των θρησκειών.

Όλοι θα υποδεχτούν τον παγκόσμιο ηγέτη και τότε το μοντέλο της Κύπρου θα επιβληθεί σε διεθνές επίπεδο.

Ωστόσο, αυτά είναι τα σχέδια της Νέας Τάξης. Το τι ακριβώς θα γίνει, θα το ζήσουμε, κατά τα φαινόμενα σύντομα.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η Ρωσία της Παλαιάς Τάξης έχει άλλα σχέδια.el.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...