Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Θέλουν Νά Μάς Τιμωρήσουν Μέ Κούρεμα Τών Καταθέσεων Μας Οι Βρυξέλλες Γιατί Τολμήσαμε Νά Ταχθούμε Υπέρ Τού Πούτιν Και Επιστροφή Στήν Δραχμή!!!


Όλο και περισσότεροι τάσσονται κατά του Ευρώ, και αυτό δεν είναι κάτι που παρατηρείται μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη που Βράζει κατά του Ευρώ! Μετά το δημοψήφισμα για το Brexit στην Μεγάλη Βρετανία, η συζήτηση για το μέλλον του κοινού νομίσματος έχει φουντώσει για τα καλά, με την Γαλλία και Ιταλιά να βαδίζουν ταχέως όχι μόνο προς την έξοδο απο το Ευρώ,αλλα και απο την ΕΕ!

Η Μεγάλη αλλά βουβή προς το παρόν πλειοψηφία των Ελλήνων, λέει όχι σε άλλα Μνημόνια, και όχι στο Ευρώ που κατέστρεψε την οικονομία.Η μεγάλη ανατροπή που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις σε επίπεδο κοινωνίας για το ευρώ και την Ευρωζώνη, δρομολογούν ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας ζωής.

Οι Μεγάλοι Εχθροί κατά της επιστροφής μας στο Εθνικό μας Νόμισμα είναι το σύνολο των Πολιτικών Δυνάμεων στη Χώρα, Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση, μαζί με τα ΜΜΕ, που μας βομβαρδίζουν με λυσσαλέα Προπαγάνδα υπέρ του Ευρώ! Γιά τους Έλληνες πλέον έχουν αρχίσει να καλοβλέπουν ένα Grexit, αφού η παραμονή μας στην ευρωζώνη έχει λίγη σημασία, μιας και η Ευρωζώνη είναι στα πρόθυρα να διαλυθεί!

Η Προπαγάνδα των Ελληνικών ΜΜΕ συνεχίστηκε ακόμα και στις Αμερικανικές Εκλογές, σε ένα άνευ προηγουμένου <<για τα Ελληνικά δεδομένα>> υποστήριξης υπέρ της εκλογής στην Προεδρία της Χίλαρι Κλίντον, και κατά του Ντόναλντ Τράμπ. Τα Υποτιθέμενα Μεγάλα Ελληνικά ΜΜΕ, έπνιξαν και την είδηση οτι για λογαριασμό της Βεργίνα Τηλεόραση, έγινε πανελλαδική έρευνα σε δείγμα 1.000 ατόμων, και στο πλαίσιο της έρευνας, οι ερωτηθέντες απάντησαν στο «ποια χώρα θεωρούν περισσότερο φιλική προς την Ελλάδα», με την Ρωσία να έρχεται ως πρώτη επιλογή με ποσοστό 43% , τις ΗΠΑ με μεγάλη διαφορά στο 16%, και τη Γερμανία στο 13%. Αντίστοιχα στην ερώτηση ποιον ηγέτη εκτιμούν οι Έλληνες περισσότερο, ο Βλάντιμιρ Πούτιν ήρθε πρώτος, συγκεντρώνοντας ποσοστό 39%.

Απο το 2015 ο Σπύρος Πρίφτης σε Βιντέο του Αποκαλύπτει την Αληθεια για το Κούρεμα των Καταθεσεων-capital controls! Και οσα μας κρυβουν? Δείτε το βίντεο εδώ


Αρθρο Σπύρος Πρίφτης

email: spyros.priftis76@yahoo.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...